fbpx

Futsal Super League: Πήρε το ντέρμπι η ΑΕΚ, νίκες για Παναθηναϊκό, Αθήνα 90′ και Πήγασο

ΑΣΕ Δούκα-ΑΕΚ για τη 19η αγωνιστική της Futsal Super League

Σπουδαία επικράτηση της ΑΕΚ επί του ΑΣΕ Δούκα με 2-4, με την οποία έχει το πάνω χέρι για το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας ως τους τελικούς. Σημαντικές νίκες πανηγύρισαν επίσης Παναθηναϊκός, ΑΣ Αθήνα 90′, Πήγασος και Νέο Ικόνιο, για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League.

Στο κλειστό του «Δαΐς» η Ένωση πήρε ένα μεγάλο διπλό απέναντι στον ΑΣΕΔ, με το οποίο αποκτά μαξιλαράκι ασφαλείας βαθμολογικά, μόλις 5 αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου. Φτάνει τους 48 βαθμούς, ενώ οι περσινοί πρωταθλητές είναι στους 44 μ’ ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το σκορ άνοιξε ο Πάις για τους φιλοξενούμενους, αλλά ο Μπάστος ισοφάρισε για τους “μπλε”. Ο Ντάτης έδωσε ξανά προβάδισμα στην ΑΕΚ, αλλά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Μπάστος βρήκε ξανά το δρόμο προς τ’ αντίπαλα δίχτυα, και έστειλε τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια (2-2).

Στην επανάληψη οι “κιτρινόμαυροι” ανέκτησαν το προβάδισμα με γρήγορο γκολ του Εστεβάο, ενώ ο Ντάτης σκόραρε πάλι στη συνέχεια για να μεγαλώσει τη διαφορά (2-4). Οι γηπεδούχοι πίεσαν με έξτρα παίκτη στο γήπεδο, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν νέο γκολ, και έτσι ολοκληρώθηκε το ντέρμπι.

Με το “διπλό” από το Βύρωνα έφυγε και ο Παναθηναϊκός, που κέρδισε τη γηπεδούχο Κόμπρα ΑΠΣ με 4-5. Το «τριφύλλι» έφτασε τους 34 βαθμούς. ενώ στους 23 έμειναν οι γηπεδούχοι. Στους 34 είναι και η ΑΣ Αθήνα 90′ που επικράτησε εύκολα της ΑΕΛ Futsal με 8-1 στην Πολιτεία. Οι “βυσσινί” είναι στους 16.

Ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στα Ιλίσια, επικρατώντας του Ερμή Ζωγράφου με 2-4, και ανέβηκε στους 16 βαθμούς. Αντίθετα, ο Ερμής έχασε πολύτιμο έδαφος στην κούρσα για την 3η θέση και παρέμεινε στους 29 βαθμούς και στην 7η θέση.

Το Νέο Ικόνιο επιβλήθηκε της Υπεροχής Τρικάλων με 5-2 στο Πέραμα και έφτασε τους 30 βαθμούς, ενώ οι Θεσσαλοί βρίσκονται στους 9. Το παιχνίδι ανάμεσα σε Λαμία και Τράχωνες Αλίμου δε διεξήχθη, ενώ ρεπό είχε η ΓΣ Σαλαμίνα, που είναι μέσα στο κόλπο της 3ης θέσης έχοντας 30 βαθμούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο