fbpx

Κουπόνι Τρίτης: Με το combo της Άρσεναλ και Κόβεντρι στο 1.85

Premier League

Το κουπόνι της Τρίτης (30/01) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στην Premier League, η Άρσεναλ δοκιμάζεται στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Στην Championship, η Κόβεντρι υποδέχεται τη Μπρίστολ Σίτι.

Στο πρωτάθλημα Κύπρου, η ΑΕ Ζακακίου αντιμετωπίζει την Ανόρθωση.

ΑΕ Ζακακίου – Ανόρθωση (19:00)

Η ΑΕ Ζακακίου απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού. Συμπλήρωσε 16 διαδοχικές αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα Κύπρου, με απολογισμό: 8 ισοπαλίες και 8 ήττες. Η Ανόρθωση υπέστη εντός έδρας ήττα σοκ με σκορ 2-0 από τη Δόξα Κατωκοπιάς. Δεύτερη σερί ήττα στην κατηγορία, απέχει στο -8 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ.

Προγνωστικό: Αναμένεται αντίδραση από την Ανόρθωση, που έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην ΑΕ Ζακακίου. Επιλογή το combo bet 2+Under 4.5 Goals με 1.91 απόδοση στη Novibet.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Άρσεναλ (21:30) 

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-2 από τη Μπρέντφοντ, στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Αποτέλεσμα που διέκοψε το νικηφόρο σερί των δύο αγωνιστικών, βρίσκεται στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Άρσεναλ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, διαλύοντας εντός έδρας με σκορ 5-0 την Κρίσταλ Πάλας. Απέχει στο -5 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Προγνωστικό: Η Άρσεναλ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα και περιμένουμε να «χτίσει» νικηφόρο σερί. Ποντάρισμα στο combo 2+Over 1.5 Goals με απόδοση 1.65 στο Pamestoixima.

Κόβεντρι – Μπρίστολ Σίτι (21:45) 

Η Κόβεντρι προέρχεται από τρεις σερί επιτυχίες στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας. Παραμένει αήττητη στις εννέα (6 νίκες, 3 ισοπαλίες) τελευταίες αγωνιστικές αποτελέσματα που τη βρίσκουν οριακά μέσα στις θέσεις των πλέι οφ ανόδου. Η Μπρίστολ Σίτι αγνοεί τη χαρά της νίκης για τέσσερις διαδοχικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Σε αυτό το διάστημα το Under 2.5 Goals εμφανίστηκε σε ισάριθμες (4) περιπτώσεις!

Προγνωστικό: Σε θετικότατο μομέντουμ η Κόβεντρι, έχει προβάδισμα νίκης απέναντι στην ασταθή και ντεφορμέ Μπρίστολ Σίτι. Πάμε με τον άσο (1) σε τιμή 1.85 στη Stoiximan.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΗΓΗ: Sportbet.gr

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο