fbpx

Πανσερραϊκός – Άρης 1-1: Γκολάρα ο Μορόν, αλλά τα «λιοντάρια» μίλησαν στο τέλος

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ

Ο Πανσερραϊκός έχει μέταλλο και στο ματς με τον Άρη απέσπασε ισοπαλία με γκολ στο 95’ (1-1)!

Οι κίτρινοι είχαν προηγηθεί με ένα εντυπωσιακό γκολ του Λορέν Μορόν, αλλά τα «λιοντάρια» το πάλεψαν μέχρι το τέλος και δικαιώθηκαν στα χασομέρια.

H πρώτη φάση του ματς έγινε στο 4′. Ο Σουλεϊμάνοφ εξαπέλυσε το σουτ, αλλά ο Χοβάν μπλόκαρε την μπάλα. Στο 9’ ήταν η σειρά του Μορόν να δοκιμάσει το πόδι του, όμως ήταν άστοχος.

Στο 12’ χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Ο Ουάρντα πήρε την μπάλα από αριστερά και με σέντρα- διαβήτη στην καρδιά της περιοχής, βρήκε τον Μπετανκόρ στην πλάτη της άμυνας του Άρη, ωστόσο η κεφαλιά του Ισπανού κατέληξε στην αγκαλιά του Κουέστα.

Στο 22’ ο Τομάς εκτέλεσε φάουλ με τον Κουέστα να μπλοκάρει την μπάλα και στο 23’ ήταν άστοχο το σουτ του Σουλεϊμάνοφ.

Στο 28’ ο Οντουμπάγιο έκανε το γύρισμα της μπάλας, ο Σουλεϊμάνοφ πλάσαρε από κοντά, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και παρότι στρώθηκε στον Νταρίντα, εκείνος αιφνιδιάστηκε και τελικά τον κίνδυνο αποσόβησε ο Χόβαν. Οι κίτρινοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς να μπορέσουν να σκοράρουν.

Μπετανκόρ

Στο 35’ ο Δεληγιαννίδης έκανε τη σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Μπετανκόρ στην καρδιά της περιοχής, εκείνος την κατέβασε και παρ’ ότι είχε την εστία… πιάτο δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ. Δεύτερη κλασική ευκαιρία που έχασε ο Ισπανός.

Στο 36′ ωραία εκτέλεση του Σουλεϊμάνοφ, ο Χόβαν απέκρουσε με τις γροθιές και στη εξέλιξη της φάσης, το σουτ του Μοντόγια ήταν άστοχο.

Για τον Άλκη

Το σκορ για τον Άρη άνοιξε στο 52’ με τον συνήθη ύποπτο. Ο Μορόν έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην αντίπαλη περιοχή, την κατέβασε, πέρασε δύο αντιπάλους του, γύρισε, την έστρωσε για εκτέλεση και με εντυπωσιακό διαγώνιο σουτ στο απέναντι γάμα την έστειλε στα δίχτυα (0-1).

Γκολ- ζωγραφιά από τον Ισπανό killer που μετράει 11 τέρματα και είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Υπέροχη ήταν και κίνηση του Μορόν που σήκωσε φανέλα του Άλκη με το 19.

Αντίδραση

Ο Πανσερραϊκός έβγαλε αντίδραση και στο 60’ έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Από πάσα που βγήκε από την άμυνα, ο Τομάς πήρε την κεφαλιά και πέρασε τροφοδότησε τον Μπετανκόρ, αυτός πλάσαρε συρτά με το δεξί, αλλά ο Κουέστα έπεσε και απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο!

Τρίτη σημαντική ευκαιρία που χάνει ο επιθετικός των «λιονταριών». Στο 61’ ο Πηλέας βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το σουτ του ήταν εντελώς άστοχο.

Στο 65’ ο Σαβέριο σούταρε από πλεονεκτική θέση με τον Χοβάν να αποσοβεί τον κίνδυνο. Στο 82’ δυνατό σουτ του Ουεντραογκό, άουτ η μπάλα.

Στο 88’ ο Μπετανκόρ πήρε την κάθετη πάσα από τον Ουάρντα, αλλά ο Βερστράρε έβαλε την κόντρα στο σουτ του Ισπανού και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Κουέστα.

Ισοφάριση

Τελευταίος «μίλησε» ο Αλεξιτς. Στο 95’ ο Οικονόμου σέντραρε και ο Σέρβος με κεφαλιά νίκησε τον Κουέστα και ισοφάρισε.

Γκολ: 95’ Αλεξιτς /52’ Mορόν

Διαιτητής: Θανάσης Τζήλος

Κίτρινες: Θυμιάνης, Στάικος, Ουεντραογκό, Δεληγιαννίδης, Αλεξιτς / Οντουμπάγιο, Mοντόγια

Πανσερραϊκός: Χοβάν, Πηλέας (72’ Σοφιανός), Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννίδης (95’ Αλεξιτς), Στάικος (72’ Οικονόμου), Ουεντραογκό, Ντανκερλούι, Τομάς (79’ Αλεξιτς), Ουάρντα, Μπετανκόρ.

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Βέλεθ (82’ Ρόουζ), Μπράμπετς, Μοντόγια, Τζούρασεκ (82’ Φετφατζίδης), Νταρίντα, Βερστράτε, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (82’ Ζαμόρα), Μορόν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο