fbpx

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-4: Απίθανη η ομάδα του Βόκολου, διέλυσε τον ΠΑΣ και πάτησε εξάδα (video)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Η Λαμία «πετούσε» φωτιές στα Γιάννενα, σκόρπισε τον ΠΑΣ με 4-1 και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι οφ.

Η ομάδα του Λ. Βόκολου εκτός από τα τέσσερα γκολ, εκτέλεσε και δύο πέναλτι με τον Καρλίτος τα οποία απέκρουσε ο Αθανασίου!

Οι γηπεδούχοι ήθελαν πάση θυσία τη νίκη για να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά η Λαμία μπήκε φουριόζα μέσα στο παιχνίδι.

Η ομάδα του Λ. Βόκολου πριν συμπληρωθεί το πρώτο 25λεπτο είχε πετύχει δύο γκολ, είχε ένα χαμένο πέναλτι και δύο κλασικές ευκαιρίες. Στον αντίποδα ο ΠΑΣ δεν είχε ούτε σουτ προς την αντίπαλη εστία.

Στο 8’ ο Καρλίτος έκανε την σέντρα, ο Τσιλούλης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Στην επόμενη φάση ο Νούνιες βρέθηκε τετ α τετ με τον Αθανασίου, ο οποίος βγήκε νικητής. Σπουδαία επέμβαση από τον Έλληνα γκολκίπερ.

Χαμένο πέναλτι

Στο 10’ ο Καραχάλιος πάτησε μέσα στην περιοχή τον Μαρτίνεθ και ο Φωτιάς μετά από την χρήση του VAR έδωσε πέναλτι.

Στο 12’ ο Καρλίτος εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών, ωστόσο ο Αθανασίου έπεσε στη σωστή γωνία και αποσόβησε τον κίνδυνο. Το χαμένο πέναλτι όχι μόνο δεν έριξε την ψυχολογία των φιλοξενούμενων, αλλά τους πείσμωσε.

Καρλίτος – Αμαράλ

Ο Καρλίτος έδωσε… απάντηση στο χαμένο πέναλτι. Στο 20’ ο Αμαράλ έστειλε την μπάλα συστημένη στον αμαρκάριστο Ισπανό φορ, ο οποίος με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο 22’ έγινε το 0-2. Ο Καρλίτος πέρασε κάθετη πάσα στον Αμαράλ, ο οποίος ντρίμπλαρε τον Ζόρντι και με δυνατό σουτ σκόραρε.

Μετά το 25λεπτο ο ΠΑΣ συνήλθε και άρχισε να δημιουργεί φάσεις. Στο 28’ δυνατό φάουλ του Κόντε, η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 35’ ο Ισπανός φορ έστρωσε την μπάλα στον Καραχάλιο, το σουτ του οποίου ήταν άστοχο. Στο 38’ ο Σόρια εκτέλεσε κόρνερ, ο Κόντε πήρε την κεφαλιά, χωρίς να βρει στόχο.

Κόντε

Στο 40’ ο Ροσέρο προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Κοσέλεφ, αλλά αυτός απομάκρυνε με δυσκολία την μπάλα. Και στο επόμενο λεπτό ο ΠΑΣ μείωσε το σκορ. Ο Σόρια σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Κοσέλεφ απέκρουσε προσωρινά και ο Κόντε με κεφαλιά έκανε το 1-2.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 45’. Ο Εραμούσπε έπιασε δυνατό σουτ, η μπάλα βρήκε τον Στάνκο και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο ήταν συγκλονιστικό με γκολ και πολλές φάσεις. Στο 49’ ο Παμλίδης γέμισε, ο Κόντε σούταρε με τον Κοσέλεφ να απομακρύνει σε κόρνερ.

Αθανασίου

Στο 59’ ο Αθανασίου ανέτρεψε τον Μαρτίνεθ και ο Φωτιάς σφύριξε το πέναλτι. Στο 61’ ο Καρλίτος το εκτέλεσε με τον 25χρονο τερματοφύλακα να τον νικάει για δεύτερη φορά!

Απίστευτη εξέλιξη δεν είναι συνηθισμένο σε ένα ματς ο γκολκίπερ να αποκρούει δύο πέναλτι που εκτελεί ο ίδιος παίκτης.

Ο Αθανασίου μέσα σε ένα λεπτό από ήρωας για την ομάδα του έγινε γκαφατζής. Στο 62’ η μπάλα του έφυγε μέσα από τα χέρια και ο Τσιλούλης σε κενή εστία έκανε το 1-3. Στο 78’ σουτ του Κιάκου, άουτ η μπάλα.

Τσιλούλης

Στο 81’ ο Τόσιτς με κάθετη πάσα έβγαλε τον Τσιλούλη απέναντι από τον Αθανασίου και με πλασέ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Λαμίας (4-1).

Στο 84’ ο Τσούκαλος σούταρε από το ύψος του πέναλτι με τον Αθανασίου να απομακρύνει την μπάλα. Ο ΠΑΣ μετά την νέα του ήττα έμεινε μόνος στην 14η θέση, αφού η Κηφισιά νίκησε.

Γκολ: 41’ Κόντε / 20’ Καρλίτος, 22’ Αμαράλ, 62’ Τσιλούλης

Διαιτητής: Β. Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες: Καραχάλιος, Παντελάκης, Τζίμας, Εραμούσπε /Στάνκο, Σλίβκα, Καρλίτος.

Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα του αγώνα

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Αθανασίου, Σόρια, Κιάκος, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος (66’ Ριένστρα), Τζίνο, Ζόρντι, Παμλίδης (82’ Τζίμας), Ροσέρο (66’ Ντεμίρ), Κόντε (82΄Μπάλαν).

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Αμαράλ (82’ Κορνέζος), Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Νούνιες, Στάνκο, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (82’ Τσούκαλος), Καρλίτος (63’ Τόσιτς), Σλίβκα (76’ Σίντκλεϊ).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο