fbpx

Futsal Super League: Νίκες για ΑΕΚ και ΑΣΕΔ, διακοπή στο Μετς

ΑΕΚ - Φούτσαλ

Ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Futsal Super League έκανε η ΑΕΚ, νικώντας εκτός έδρας τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής. Μεγάλη νίκη πήρε και ο ΑΣΕ Δούκα στη Λάρισα, ενώ επικράτησαν επίσης οι ΑΣ Αθήνα 90′ και Κόμπρα ΑΠΣ, για την 20η αγωνιστική.

Η «Ένωση» κρατάει την τύχη στα χέρια της για το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Επικράτησε του Πήγασου με 4-14 και έφτασε τους 51 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Αυγουστίνου Κάτσαρη έμεινε στους 16 και είναι στην 9η θέση.

Στη Θεσσαλία η ΑΕΛ φιλοξένησε τον περσινό πρωταθλητή Ελλάδας, και μετά από ένα ωραίο παιχνίδι οι “μπλε” επικράτησαν με 2-5, για να φτάσουν στους 47 βαθμούς και στο -4 από την ΑΕΚ. Στους 16 βαθμούς έμειναν οι βυσσινί, που θέλουν νίκες στα επόμενα ματς για να αναρριχηθούν.

Η Αθήνα ’90 αναδείχθηκε νικήτρια στην αναμέτρηση με την Υπεροχή Τρικάλων, η οποία έπαιζε μια από τις τελευταίες της ζαριές για να αποφύγει τα μπαράζ παραμονής. Το «καλτσέτο» επικράτησε με 6-2 στο Κατσιμήδειο για την 20η στροφή του πρωταθλήματος. Έφτασε τους 37 βαθμούς, όντας μέσα στη μάχη για την 3η θέση, ενώ στους 9 έμειναν οι Θεσσαλοί.

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της στην φετινή αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε η ομάδα των Τραχώνων Αλίμου, που νίκησε με 8-5 το Νέο Ικόνιο και έφτασε τους 17 βαθμούς. Όσο για την ομάδα του Περάματος, έμεινε στους 33, και είδει την Κόμπρα ΑΠΣ να πλησιάζει, μετά τη νίκη με 3-0 επί της Λαμίας. Η ομάδα της Φθιώτιδας παραμένει τελευταία και θα επιστρέψει στη Futsal League

Τέλος, ο αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Σαλαμίνα στο κλειστό του Μετς διακόπηκε οριστικά εξαιτίας συμβάντων που δεν επέτρεψαν τη συνέχισή του. Το σκορ μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν 3-0 για τους “πράσινους”. Ρεπό είχε ο Ερμής Ζωγράφου, που μετράει 29 βαθμούς μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο