fbpx

Ολυμπιακός: «Τρίζει» η καρέκλα του Καρβαλιάλ – Αυτός είναι το φαβορί για τη διαδοχή του

Ολυμπιακός: «Τρίζει» η καρέκλα του Καρβαλιάλ – Αυτός είναι το φαβορί για τη διαδοχή του

Παιχνίδι με παιχνίδι φαίνεται πως θα κρίνεται από τη διοίκηση ο Κάρλος Καρβαλιάλ με το πρώτο όνομα για τη διαδοχή του να βγαίνει στην επιφάνεια.

Νέος γύρος σαρωτικών αλλαγών ξεκίνησε χθες στον Ολυμπιακό, με την απομάκρυνση του Πέδρο Άλβες να φέρνει σε δύσκολη θέση και τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα στο Λιμάνι αφού πήρε μια ομάδα στο -3 και τώρα είναι στο -9 με πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Τα επόμενα παιχνίδια, με ΟΦΗ, ΠΑΟΚ και Φερεντσβάρος θα αποτελέσουν κριτήριο για το θέμα του προπονητή με τα πρώτα σενάρια για τη διαδοχή του να βγαίνουν στη δημοσιότητα.

Σέρβοι και Ισραηλινοί αναφέρουν πως οι Πειραιώτες κοιτούν την περίπτωση που Μπαράκ Μπακχάρ που έμεινε ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα με τον Ισραηλινό τεχνικό να αρέσει πολύ στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς αλλά και στον Κριστιάν Καρεμπέ που από χτες (5/2) έχει πιο ενεργό ρόλο στον προγραμματισμό.

Οι εξελίξεις φαίνονται πως θα κορυφωθούν τις επόμενες ημέρες με τον Ολυμπιακό ήδη να ψάχνει όπως όλα δείχνουν προπονητή για την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο