fbpx

Στον τελικό του Asian Cup για το repeat το Κατάρ! (video)

Στον τελικό του Asian Cup για το repeat το Κατάρ! (video)

Το Κατάρ ήταν ο νικητής με 3-2 σε έναν επεισοδιακό ημιτελικό κόντρα στο Ιράν για το Ασιατικό Κύπελλο με τους διοργανωτές να έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Τρομερό σε εξέλιξη ματς, αφού το Ιράν ήταν αυτό που άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό με τον Αζμούν να πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό γκολ με εναέριο γυριστό.

Το Κατάρ απάντησε στο 17’ μετά από σουτ του Αμπντουλσαλάμ το οποίο κόντραρε και άλλαξε κατεύθυνση ενώ στο 43’ ο κορυφαίος των νικητών, Αφίφ, πέτυχε μία γκολάρα για την ανατροπή και το 1-2!

Νέα ισοπαλία στο ματς στο 51’ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιαχάνμπακς με το Κατάρ ωστόσο να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ στο 82’, μετά από σουτ του Αλμοέζ.

Το Ιράν είχε τεράστια ευκαιρία στο 14ο λεπτό των καθυστερήσεων (κι ενώ αγωνιζόταν με δέκα λόγω αποβολής του Καλίλζαντε από το 90’+3’) αλλά ο Γιαχάνμπακς «σημάδεψε» το δοκάρι.

Το Κατάρ θα βρεθεί αντιμέτωπο με την Ιορδανία στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης το Σάββατο (8/2, 17:00), με τους γηπεδούχους Καταριανούς να έχουν την ευκαιρία να κάνουν back to back κατακτήσεις και τους Ιορδανούς να ολοκληρώσουν με το ιδανικό φινάλε το παραμύθι της πρώτης συμμετοχής τους σε τελικό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο