fbpx

Ανανέωσε μέχρι το 2027 ο Λουτσέσκου

Ο ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραμείνει στον πάγκο του ΠΑΟΚ μέχρι το 2027 αφού υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός πήγε στα γραφεία του Δικεφάλου στις 16:00 μαζί με τους μάνατζέρ του ώστε να κλείσει το τυπικό σκέλος της συμφωνίας.

Έτσι θα κλείσει επτά χρόνια στον πάγκο του ΠΑΟΚ και θα γίνει ο μακροβιότερος τεχνικός της ιστορίας του Δικεφάλου του βορρά.

Πλέον όλοι τον ΠΑΟΚ μπαίνουν σε ρυθμούς ΑΕΚ αφού τα μέτωπα των ανανεώσεων έκλεισαν με τους Θεσσαλονικείς να κρατούν όλα τα στελέχη που έμεναν ελεύθερα το καλοκαίρι.

Λίγη ώρα αργότερα έγινε και επίσημη η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αναφέρει:

«Κάποιες σχέσεις ξεπερνούν το ίδιο το άθλημα. Κάποιες σχέσεις γίνονται σχέσεις ζωής. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Ράζβαν Λουτσέσκου μέχρι τις 30.06 του 2027.

Ήρθε στην ομάδα το μακρινό πλέον 2017. Κατέκτησε τα πάντα. Δύο συνεχόμενα νταμπλ, εντός γηπέδου, νίκες ρεκόρ. Έφυγε, αλλά η καρδιά του ήταν πάντα εδώ. Επέστρεψε και συνέχισε να γράφει ιστορία.

Έσπασε κάθε ρεκόρ, ομαδικό κι ατομικό, έφτασε την ομάδα σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης κι έχτισε έναν εντυπωσιακό ΠΑΟΚ.Η θέληση ήταν αμοιβαία εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας ήρθε και η τυπική επιβεβαίωση.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα είναι ο προπονητής του Δικεφάλου μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

In Razvan we trust…»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο