fbpx

Τα είπε με Φορτούνη ο Μεντιλίμπαρ…

Κώστας Φορτούνης

Από κοντά τον Κώστα Φορτούνη έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς με το… καλημέρα ο Ισπανός τεχνικός είχε τετ α τετ με τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Στην προπόνηση της Κυριακής (11/2), λοιπόν, ο Μεντιλίμπαρ τα είπε για μερικά λεπτά με τον Φορτούνη, αναγνωρίζοντας προφανώς ότι είναι και ο πιο επιδραστικός παίκτης στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων».

Από εκεί και πέρα, προκάλεσε αίσθηση το ότι ο 62χρονος προπονητής ζήτησε να είναι παρόντες όλοι οι παίκτες στο προπονητικό πρόγραμμα, και οι ποδοσφαιριστές δηλαδή που έκαναν αποκατάσταση έχοντας παίξει μία ημέρα νωρίτερα με τον ΟΦΗ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θέλω όσοι δεν κάνετε προπόνηση, να την παρακολουθήσετε για να αφομοιώσετε μια σειρά από δεδομένα που θα αποτελούν μόνιμα ζητούμενα».

Στο μεταξύ, από τη Δευτέρα (12/2) το βίντεο πήρε… φωτιά εν όψει Φερεντσβάρος, με τον Μεντιλίμπαρ να προβάλει στιγμιότυπα από αγώνες της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa Conference League, αλλά και στιγμιότυπα από παιχνίδια προηγούμενων ομάδων του Ισπανού, ώστε οι παίκτες να καταλάβουν ακόμη περισσότερα πράγματα για την τακτική που ακολουθεί στους αγώνες ο έμπειρος κόουτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο