fbpx

Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Προχωράει ακάθεκτη με γκολ για όσκαρ (video)

ΛΕΙΨΙΑ - ΡΕΑΛ

Η Ρεάλ Μαδρίτης δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί και παρά τις πολλές απουσίες της νίκησε στη Γερμανία τη Λειψία 1-0 στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Champions League (η ρεβάνς στις 6 Μαρτίου στη Μαδρίτη) και πήρε προβάδισμα πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Η Λειψία μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, πέτυχε γκολ στο 2ο λεπτό με κεφαλιά του Σέσκο αλλά ακυρώθηκε για οφσάιντ, στο 3’ έχασε ευκαιρία πάλι με το Σέσκο και πίεσε πολύ τη Ρεάλ στο πρώτο δεκάλεπτο, αναγκάζοντας την να πέφτει σε πολλά αβίαστα αμυντικά λάθη, απόρροια και των πολλών απουσιών κυρίως το κέντρο της άμυνας τους (Μπέλιγκαμ, Ρούντιγκερ, Μιλίτο, Αλάμπα).




Οι Ισπανοί ισορρόπησαν μετά το 15’ είχαν κάποια καλά σουτ με τον Κρος και τον Καμαβινγκά αλλά είχαν απομονωμένο τον Βινίσιους στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Στο β’ μέρος η Λειψία ξεκίνησε δυνατά όπως και στο πρώτο μέρος αλλά η Ρεάλ ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ. Στο 49’ ο Μπραχίμ Ντίας με εκπληκτική ατομική προσπάθεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με καταπληκτικό σουτ έκανε το 0-1.




Οι Γερμανοί προσπάθησαν να αντιδράσουν άμεσα και στο 51’ ο Λουνίν έσωσε δύο φορές τα σουτ των Σλάγκερ και Σέσκο.




Όμως στις αντεπιθέσεις η Ρεάλ ήταν φωτιά. Στο 64’ ο Ροντρίγκο έχασε ευκαιρία για το 0-2 και στο 71’ ο Βινίσιους σημάδεψε με πλασέ το κάθετο δοκάρι.




Στο δίλεπτο 81’-82’ ήταν σειρά του Λούνιν να σώσει στα σουτ των Σίμονς και Σέσκο. Όπως και στο 84’ σε σουτ του Χαϊνταρά.

Το ματς χάλασε στο τελευταίο δεκάλεπτο με πολλά φάουλ και διαμαρτυρίες, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε…

Ο Βόσνιος ρέφερι Ιρφάν Πελίτο έδειξε κίτρινες στους Σιμακάν, Καρβαχάλ, Πόουλσεν, Βινίσιους, Σέσκο.

ΛΕΙΨΙΑ: Γκούλασι, Σιμακάν, Κλόστερμαν, Όρμπαν, Ράουμ, Όλμο (75’ Πόουλσεν), Χένριχς (75’ Χαϊτναρά), Σλάγκερ (90’ Καμπλ), Σίμονς, Οπέντα (75’ Ελμάς), Σέσκο.

ΡΕΑΛ: Λουνίν, Καρβαχάλ, Νάτσο, Τσουαμενί, Μεντί, Βαλβέρδε, Κρόος, Καμαβινγκά, Ντίας (83’ Βάσκεθ), Ροντρίγκο (83’ Χοσελού), Βινίσιους.




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο