fbpx

Πρώτος στόχος της Λίβερπουλ ο Τσάμπι Αλόνσο

Ο Τσάμπι Αλόνσο υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Παρελθόν θα αποτελέσει από τον πάγκο της Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ στο τέλος της σεζόν, και ήδη οι Reds ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. Οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας έχουν ήδη ξεχωρίσει κάποια ονόματα, και όπως προκύπτει από τα τελευταία ρεπορτάζ, ψηλά στη λίστα είναι ο Τσάμπι Αλόνσο.

Η Λίβερπουλ θεωρεί πως είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Γερμανού τεχνικού, αφού γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον σύλλογο, έχοντας αγωνιστεί και κατακτήσει το Champions League του 2005. Παράλληλα, η δουλειά του στη Μπάγερν Λεβερκούζεν είναι εντυπωσιακή, και αυτό σίγουρα τον ανεβάζει στη λίστα.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της Mirror, άνθρωποι της διοίκησης των «Κόκκινων» βρέθηκαν στο γήπεδο της Λβερκούζεν το περασμένο Σάββατο (10/2) και παρακολουθήσαν από κοντά τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν οι «ασπιρίνες» επί της Μπάγερν Μονάχου με 3-0.

Το έργο της μετακόμισης του στο Λίβερπουλ, ωστόσο, δεν είναι εύκολο, μιας και υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον για τον Ισπανό τεχνικό και από άλλες μεγάλες ομάδες. Στα υπόψιν της είναι και ο Άγγελος Ποστέκογλου της Τότεναμ, αλλά προς το παρόν δε δέχονται οι Λονδρέζοι να τον παραχωρήσουν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο