fbpx

Παρί Σεν Ζερμέν- Σοσιεδάδ 2-0: Άνετη με φουριόζο Εμπαπέ (video)

Παρί Σεν Ζερμέν- Σοσιεδάδ 2-0: Άνετη με φουριόζο Εμπαπέ (video)

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, καθώς επικράτησε με 2-0 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16» του Champions League.

Έπειτα από ένα αρκετά ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους στο δεύτερο και «καθάρισαν» το ματς, έχοντας τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στη ρεβάνς.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε μπήκε με… άγριες διαθέσεις από την αρχή και απείλησε από νωρίς, αλλά το σουτ του Εμπαπέ στο 6’ έδιωξε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Οι φιλοξενούμενοι, που ναι μεν έπαιζαν πιο συντηρητικά, αλλά όχι παθητικά, απάντησαν στο 18’, αλλά το συρτό σουτ του Κούμπο στο 18’ πέρασε άουτ, όπως και η κεφαλιά του Αντρέ Σίλβα στο 22’. Οι Ισπανοί άγγιξαν το γκολ στο 45’ όταν ένα τρομερό σουτ του Μερινό βρήκε στη συμβολή των δοκαριών.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν κι άλλο στροφές και στο 58’, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μαρκίνιος έκανε μια κεφαλιά προς τα πίσω μέσα στην περιοχή, η μπάλα κατέληξε στον Εμπαπέ, ο οποίος με κοντινή προβολή έκανε το 1-0.




Από εκείνο το σημείο και μετά, η Παρί ήταν καταιγιστική και στο 64’ έφτασε κοντά στο 2-0, αλλά το πολύ δυνατό το σουτ του Εμπαπέ βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Αυτό που δεν κατάφερε ο Γάλλος άσος, το πέτυχε στο 70’ ο Μπαρκόλα. Με ωραία προσωπική ενέργεια, ο 21χρονος άδειασε τον αντίπαλό του με φανταστική προσποίηση και πλάσαρε υποδειγματικά για το 2-0, σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.




Παρί Σεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε): Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Ντανίλο (72’ Ερνάντες), Μπεράλντο, Ζαϊρέ-Εμερί, Φαμπιάν Ρουίθ, Βιτίνια, Ντεμπελέ (83’ Κολό Μουανί), Εμπαπέ, Μπαρκολά (72’ Ασένσιο)

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ιμανόλ Αλγκουαθίλ): Ρεμίρο, Τραορέ, Θουμπελδία, Λε Νορμάνδ (79’ Πατσέχο), Γκαλάν (88’ Αραμπούρου), Μέντεζ (79’ Τουριέντες), Θουμπιμένδι, Μερίνο, Κούμπο, Αντρέ Σίλβα (79’ Σαντίκ), Μπαρενετσέα (66’ Ζακαριάν)




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο