fbpx

Λάτσιο – Μπάγερν 1-0: Την βρήκε προβληματική και την εκτέλεσε (video)

ΛΑΤΣΙΟ - ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Λάτσιο έκανε την έκπληξη και νίκησε 1-0 την προβληματική Μπάγερν στο «Ολίμπικο» στο πρώτο παιχνίδι τους για τη φάση των «16» του Champions League (η ρεβάνς στις 5/3 στο Μόναχο).

Η Μπάγερν ήταν εκείνη που είχε την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Ο Κιμιχ στο 3’, ο Κέιν στο 10’, ο Σανέ στο 32’ και ο Μουσιάλα στο 40’ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από εξαιρετικά ευνοϊκές θέσεις και η Λάτσιο λίγο έλειψε να πετύχει πρώτη γκολ με τον Λ. Αλμπέρτο στο 22’.

Στο 2ο ημίχρονο η Λάτσιο μπήκε αγριεμένη σο παιχνίδι και στο 48’ ο Ισακσεν έχασε την μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ με τον Νόϊερ.

Οι Ιταλοί κέρδισαν απανωτά κόρνερ αλλά οι Γερμανοί άντεξαν στην πίεση και ξαναπήραν σύντομα τα ηνία του αγώνα αλλά ήταν φλύαροι.

Όμως στο 67’ σε μια αντεπίθεση της η Λάτσιο κέρδισε πέναλτι σε άσχημο μαρκάρισμα του Ουπαμεκανό στον Ίσακσεν ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο πέναλτι ευστόχησε ο Ιμόμπιλε κι έδωσε προβάδισμα 1-0 στους «Λατσιάλι» (69’).

Η Μπάγερν προσπάθησε να πιέσει αλλά ήταν αργή στην ανάπτυξη και με παίκτη λιγότερο δυσκολεύτηκε ακόμα πιο πολύ.

Γάλλος ρέφερι Φρανσουά Λετεσιέρ απέβαλε τον Ουπαμεκανό και «κιτρίνισε» τον Κίμιχ.

ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Μάρουσιτς, Γκίλα (81’ Πάτρικ), Ρομανιόλι, Χισάι (60’ Λάζαρι), Γκεντουζί, Κατάλντι, Αλμπέρτο (81’ Καμάντα), Ίσακσεν (74’ Πέδρο), Ιμόμπιλε (74’ Καστεγιάνος), Άντερσον.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Μαζραουί, Ουπαμεκανό, Κιμ, Γκερέιρο, Κίμιχ, Γκορέτσκα (73’ Ντε Λιχτ), Σανέ (81’ Τελ), Μίλερ (81’ Τσούπο Μότινγκ), Μουσιάλα, Κέιν.




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο