fbpx

Τα νέα μέλη των Πειθαρχικών Οργάνων της ΕΠΟ

Τα νέα μέλη των Πειθαρχικών Οργάνων της ΕΠΟ

Στη σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση των ενώσεων-μελών της ΕΠΟ, η Ομοσπονδία επικύρωσε με μεγάλη πλειοψηφία τα νέα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη για τη συμπλήρωση των συνθέσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου, της Πειθαρχικής Επιτροπής και της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, ψήφισε κατά επικαλούμενος τη διαδικασία που ακολουθήθηκε, ενώ ζήτησε ενημέρωση για τα βιογραφικά των τακτικών δικαστών που προτάθηκαν από τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης.

Ο ορισμός των νέων μελών έγινε με 64 «ναι», ενώ εκτός του «όχι» από τον Ολυμπιακό υπήρξε και το «λευκό» του Βόλου. Απούσες ήταν οι ΠΑΕ Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Λαμία, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, Πανσερραϊκός και οι Ενώσεις Χίου, Λασιθίου και Πρέβεζας-Λευκάδας.

Ως προς τα νέα μέλη, στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο Αρεοπαγίτης Απόστολος Φωτόπουλος ορίστηκε ως τακτικό και οι Σπυριδούλα Λιάτη (Αρεοπαγίτης), Αθανασία Βασιλάκη (πρόεδρος Εφετών) και Απόστολος Ζαβιτσάνος (πρόεδρος Εφετών) αναπληρωματικά μέλη.

Για την Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας ορίστηκαν αναπληρωματικά μέλη οι Γεώργιος Μεγαπάνος (πρωτοδίκης), Ζήσης Χατζημπύρρος (πρωτοδίκης) και Νιόβη Αρσενίου (πρωτοδίκης Δ.Δ.), ενώ στην Επιτροπή Δεοντολογίας ως αναπληρωματικό μέλος ορίστηκε ο πρωτοδίκης Κωνσταντίνος Μέτος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο