fbpx

Εξελίξεις με ΠΑΟΚ και Μεϊτέ

Ο Μεϊτέ κόντρα στην ΑΕΚ

Εξελίξεις αναμένονται σύντομα όσον αφορά την υπόθεση της παραμονής του Σουαλιό Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» θα ξεκινήσει συζητήσεις με τη Μπενφίκα, ώστε να “πέσει” το ποσό της οψιόν αγοράς του παίκτη, και να παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος χαφ έχει αποκτηθεί ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, και η οψιόν του αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ. Ωστόσο οι Θεσσαλονικείς θέλουν να μπουν σύντομα σε διαπραγματεύσεις με τους Πορτογάλους, προκειμένου να τα βρουν σ’ ένα χαμηλότερο ποσό.

Ο Γάλλος μετράει φέτος 25 συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ, και αποτελεί βασικό «εργαλείο» στο ρόστερ του Ραζβάν Λουτσέσκου. «Κατάφερε να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έψαχνε στον ΠΑΟΚ και υπάρχει, λοιπόν, η επιθυμία να επεκτείνει τη σύνδεσή του με τον σύλλογο», γράφει η Record.

Παράλληλα στον ΠΑΟΚ κινούνται ήδη σε ρυθμούς… ντέρμπι, μιας και υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoximan Super League. Με τον Τάισον να μένει οριστικά εκτός λόγω της αποβολής του στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ο Ρουμάνος τεχνικός αναζητά εναλλακτικές λύσεις.

Θέση στο αρχικό σχήμα μπορεί αν βρει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, που έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του, και υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους». Πολλά θα κριθούν ανάλογα με την κατάστασή του, αλλά και από τη συνύπαρξη των Ζίβκοβιτς-Ντεσπόντοφ στα άκρα της επίθεσης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο