fbpx

Μουρίνιο: «Με αυτούς απολάμβανα την προπόνηση»

Ο Μουρίνιο μιλάει για τη Ρόμα

Ο Ζοσέ Μουρίνιο σε δηλώσεις του μίλησε για τους παίκτες που του άρεσε περισσότερο να προπονεί στην πλούσια καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Οι παίκτες που απόλαυσα περισσότερο είναι οι παίκτες που μου έδωσαν τα πάντα. Υπάρχουν δεκάδες και δεκάδες και δεκάδες.

Και ίσως δεν είναι οι πιο ταλαντούχοι, αλλά έδωσαν τα πάντα… αυτοί που ένιωσα ότι δεν μπορούσαν να δώσουν τίποτα περισσότερο από αυτό που ήδη έδωσαν. Αυτοί είναι οι παίκτες μου.

Δεν θέλω να είμαι άδικος με τους ανθρώπους, αλλά, όταν βάζεις ένα παιδί, το παιδί γίνεται το παιδί σου για μια ζωή. Αυτό είναι πάντα το συναίσθημά μου.

Κοιτάζω τον Ραφαέλ Βαράν, τώρα, στο τέλος της καριέρας του. Είναι δικό μου παιδί. Όταν κοιτάζω τον Σκοτ Μακτόμινεϊ… Ο Πογκμπά ήταν στον πάγκο και τον έβαλα να παίξει στη Σεβίλλη.

Είναι το αγόρι μου. Όταν πηγαίνω από κλαμπ σε κλαμπ, βρίσκω τα αγόρια μου. Και θα είναι πάντα τα αγόρια μου. Έπειτα, υπάρχουν τα μεγάλα αστέρια. Οι αρχηγοί μου. Τέρι, Ζανέτι και Χόρχε Κόστα.

Αυτοί είναι οι τύποι που παίζουν με οτιδήποτε. Είναι εκπληκτικοί. Έπειτα, υπάρχουν τα αστέρια που κάνουν τη διαφορά, ακόμα και όταν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι εσύ είσαι η ιδιοφυΐα.

Δεν είσαι η ιδιοφυΐα. Αυτοί είναι. Κερδίζουν αγώνες για σένα. Κριστιάνο, Μπενζεμά, Ιμπραΐμοβιτς και Ντιντιέ. Σε κάνουν να νιώθεις ιδιοφυΐα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο