fbpx

Διπλό στο «ρελαντί» για τη Λεβερκούζεν, νέα γκέλα για Ντόρτμουντ (pic)

Διπλό για τη Λεβερκούζεν, γκέλα η Ντόρτμουντ

Συνεχίζει τις νικηφόρες εμφανίσεις η Μπάγερ Λεβερκούζεν, καθώς πέρασε και από την έδρα της Χάιντενχαιμ και διατηρείται με ασφάλεια στην κορυφή της Bundesliga. Νέα γκέλα για την Ντόρτμουντ, που έμεινε στην ισοπαλία με τη Βόλφσμπουργκ, ενώ νίκησαν Μάιντζ, Στουτγκάρδη, Ουνιόν και Λειψία.

Οι πρωτοπόροι του γερμανικού πρωταθλήματος κέρδισαν με 1-2 στην έδρα της Χάιντενχαϊμ και βρίσκονται στο +8 από τη Μπάγερν Μονάχου αυτή την ώρα, που έχει και ματς λιγότερο. Φρίμπονγκ και Βιρτς «ταΐστηκαν» από τον Αντλί και έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη, μείωσε στο φινάλε ο Πίρινγκερ.

Οι Βεστφαλοί έμειναν στο 1-1 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, και επέστρεψαν στα αρνητικά αποτελέσματα, χάνοντας έδαφος στη μάχη τους για την 4άδα. Αντιθέτως η Στουτγκάρδη μπορεί να ονειρεύεται… τα «αστέρια», μιας και επικράτησε με 2-1 την Ντάρμσταντ και μένει στην πρώτη 3άδα.

Η Μάιντς επιβλήθηκε της Άουγκσμπουργκ με 1-0 στη «MEWA Arena» και πήρε σημαντικό «τρίποντο» ενόψει της δύσκολης συνέχειας, διπλό πήρε η Ουνιόν Βερολίνου στην έδρα της της Χόφενχαϊμ με 0-1, ενώ και η Λειψία νίκησε τη Γκλάντμπαχ με 2-0, εκμεταλλευόμενη παράλληλα το «Χ» της Ντόρτμουντ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο