fbpx

Ο Τερίμ έδωσε το «οκ» – Ο πρώτος μεταγραφικός στόχος του καλοκαιριού για τον Παναθηναϊκό

Φατίχ Τερίμ

Ο Παναθηναϊκός, έχει δύο εξαιρετικά ποιοτικούς Έλληνες μπακ για τη δεξιά του πλευρά. Ο λόγος για τους Βαγιαννίδη και Κώτσιρα, που σε μεγάλο βαθμό μοιράζονται τα λεπτά στη θέση, και η πόρτα της Εθνικής έχει ανοίξει και για τους δύο.

Έτσι, την επόμενη αγωνιστική σεζόν, ο σύλλογος θα ήθελε να κάνει κάτι αντίστοιχο και στην αριστερή πλευρά.

Οι άνθρωποι της αθηναϊκής ομάδας θέλουν να καλύψουν το κενό με έναν διεθνή ποδοσφαιριστή, του οποίου η περίπτωση ακούγεται όλο και πιο συχνά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα λόγος γίνεται για τον Μπάμπη Λυκογιάννη, έναν παίκτη που ανδρώθηκε στον Ολυμπιακό, όμως κατάφερε να μεγαλώσει την καριέρα του στην Ιταλία.

Ο 30χρονος αριστερός μπακ-χαφ ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και ήταν για χρόνια στην πρώτη ομάδα, χωρίς ωστόσο να σταθεροποιηθεί στην ενδεκάδα.

Το 2015 μετακόμισε στη Στουρμ Γκρατς, ενώ από το 2018 αγωνίζεται στη Serie A, στην αρχή με την Κάλιαρι και μετά με τη φανέλα της Μπολόνια.

Στην Ιταλία έδειξε το μεγάλο του ταλέντο, είτε από την θέση του μπακ, είτε από εκείνη του χαφ (την φετινή σεζόν παίζει περισσότερο ως εσωτερικός αριστερός μέσος).

Έτσι ο Λυκογιάννης έχει ανεβάσει αρκετά τη μετοχή του και σε άλλες εποχές θα ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην Εθνική, ωστόσο έχει βρεθεί σε μία φουρνιά εξαιρετικών αριστερών μπακ, όπως ο Τσιμίκας και ο Γιαννούλης.

Το συμβόλαιό του με την Μπολόνια εκπνέει το καλοκαίρι και αν δεν ανανεώσει, τότε σίγουρα θα ψάξει ομάδα στην Ιταλία.

Όμως Παναθηναϊκός παραμονεύει, και θέλει να του προσφέρει συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου ευρώ για να τον ντύσει στα πράσινα.

Πάντα με τις «ευλογίες» του Φατίχ Τερίμ, ο οποίος εγκρίνει την αγορά του Έλληνα ποδοσφαιριστή και τον θέλει στον Παναθηναϊκό ώστε να μεγαλώσει τον ελληνικό κορμό της ομάδας των πρασίνων.

Ο Τούρκος τεχνικός, πιστεύει πολύ στο πλάνο που έχει να κάνει με γηγενείς παίκτες καθώς θεωρεί πως με Έλληνες διεθνείς, ο πήχης ανεβαίνει πιο ψηλά, αφού όλοι θέλουν τη διάκριση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο