fbpx

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 2-2: Ο ένας την παράδοση, ο άλλος τον πολύτιμο βαθμό

Ισοπαλία για Παναιτωλικό και Αστέρα

Η εντυπωσιακή παράδοση του Αστέρα επί του Παναιτωλικού συνεχίστηκε κι απόψε στην Τρίπολη για την 23η αγωνιστική της Super League. Όμως αυτός που νιώθει κερδισμένος είναι ο Παναιτωλικός που πήρε δραματική ισοπαλία 2-2, και δεν τον ενόχλησε καθόλου που οι Αρκάδες συμπλήρωσαν 19 σερί ματς αήττητοι ανεξαρτήτου έδρας (10 νίκες, 9 ισοπαλίες) επί της ομάδας του Αγρινίου

Το ματς ξεκίνησε σε πολύ γρήγορο ρυθμό με τις δύο ομάδες να έχουν δυο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Ο Ντίας στο 3′ και ο Μπαρτόλο στο 10ο λεπτό. Με την πάροδο του χρόνου ο Αστέρας πήρε τον έλεγχο του ματς αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Αντίθετα ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που βρήκε την ευκαιρία κι άνοιξε το σκορ στο 42′! Από λάθος του Γιαμπλόνσκι εκτός περιοχής, ο Ντίας έκλεψε την μπάλα, πάτησε περιοχή και εκτέλεσε τον Γραμματικάκη για το 0-1. Ομως η “απάντηση” του Αστέρα ήταν άμεση. Στο 45’+2′ ο Καλτσάς εκτέλεσε κόρνερ και ο Μιριτέλο με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Αυτό ήταν το 11ο γκολ του Αργεντινού φορ στη Λίγκα κι έπιασε στη 2η θεση των σκόρερ τον Λιβάι Γκαρσία.

Στο β’ ημίχρονο ο Αστέρας είχε την πρωτοβουλία και μια καλή ευκαιρία με τον Μπαρτόλο. Ο Παναιτωλικός στο 53′ πέτυχε γκολ με γυριστό του Καρέλη αλλα ακυρώθηκε για οφσάιντ μετά τον έλεγχο του VAR. Και στο 64′ ο Καλτσάς με την 2η ασίστ στο παιχνίδι βρήκε με χτύπημα φάουλ τον Ζουκάνοβιτς που με νέα κεφαλιά έκανε την ανατροπή για τους Αρκάδες (2-1).

Στο 76′ ο Παναιτωλικός πέτυχε πάλι γκολ, με τον Τορεχόν αυτή τη φορά, αλλά κι αυτό ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ. Οι Αγρινιώτες πίεσαν και στο 91′ κατάφεραν να ισοφαρίσουν όταν από κόρνερ του Χουάνπι ο Οικονόμου με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-2. Πάντως στο 90’+8′ ο Αστέρας έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Τσάβες να σώζει το σουτ του αμαρκάριστου Μπαρτόλο εξ επαφής!

Ο διαιτητής Κουμπαράκης “κιτρίνισε” τους Χουάνπι, Μπρ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Γκος, Λομόνακο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γραμματικάκης, Καστάνιο (90’+3′ Μάντζης), Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες (87′ Χουχούμης), Λύρατζης, Γκος (69′ Βαλιέντε), Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Κρεσπί (87′ Παλάσιος), Καλτσάς, Μιριτέλο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεργιάκης (76′ Τσάβες), Οικονόμου, Μπρ. Ντουάρτε (76′ Πέδρο), Μλάντεν, Τορεχόν, Λιάβας, Πέρες, Χουάνπι, Φ. Ντουάρτε (66′ Χατζηθεοδωρίδης), Καρέλης (76′ Στάγιτς), Ντίας (84′ Λομόνακο).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο