fbpx

ΟΦΗ-Πανσερραϊκός 4-0: Σαρωτική νίκη στο ντεμπούτο του Δέλλα (video)

Σαρωτικός ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ βρέθηκε με την πλάτη στο τοίχο και για να μην βρεθεί σε ακόμη χειρότερη κατάσταση, η διοίκηση του ανέθεσε τις τύχες της ομάδας στον Τραϊανό Δέλλα. Στο ντεμπούτο του στο πάγκο των Κρητικών, ο ΟΦΗ σκόρπισε κυριολεκτικά τον Πανσερραϊκό επικρατώντας με 4-0 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, αφού απομακρύνθηκε εφτά βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι έκαναν ίσως το καλύτερο τους ημίχρονο στο πρωτάθλημα σκοράροντας τρεις φορές στο πρώτο 45λεπτο του ματς. Τα γκολ μάλιστα τα πέτυχαν σε διάστημα 10 λεπτών, από το 23’ μέχρι το 33’, διάστημα όπου ισοπέδωσαν τον αντίπαλο της.

Για τον ΟΦΗ πρωταγωνιστές ήταν οι Μπάκου, Τοράλ και φυσικά ο Ισέκα που σημείωσε δύο τέρματα. Ο Πανσερραϊκός από την άλλη ήταν αρκετά μακριά από τον καλό του εαυτό, χάνοντας σχεδόν όλες τις μάχες στη μεσαία γραμμή.

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ήταν για τους φιλοξενούμενους. Στο 21’ ο Τομάς σέντραρε, ο Διαμαντής πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να φεύγει παράλληλα με την εστία.

Τρία «χτυπήματα»

Το σκορ άνοιξε στο 23’. Ο Ισέκα έπαιξε ιδανικά το 1-2 με τον Μπάκου, ο Βέλγος επιθετικός βρέθηκε απέναντι από τον Χόβαν και σούταρε ιδανικά για το 1-0.

Στο 29’ ο ΟΦΗ «χτύπησε» για δεύτερη φορά. Ο Ριέρα εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Μορέιρα πήρε μία κεφαλιά προς τα πίσω και ο Λαμπρόπουλος αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι πλάσαρε για το 2-0 των Κρητικών.

Στο 33’ οι γηπεδούχοι διεύρυναν το σκορ. Ο Τοράλ συνδυάστηκε με τον Μπάκου, ο οποίος είδε τον ελεύθερο Ισεκά, ο οποίος προ κενής εστίας πλάσαρε για το 3-0.




Στο 41’ ο Ριέρα έκλεψε την μπάλα στην περιοχή, έστρωσε στον Τοράλ, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά ήταν άστοχος.

Τέσσερις αλλαγές

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν ήταν ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του και δικαιολογημένα με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου προχώρησε σε τέσσερις μαζεμένες αλλαγές!

Στο 49’ έγινε έλεγχος στο VAR για μαρκάρισμα του Βούρου στον Χατζηστραβό μέσα στην περιοχή, όμως δεν διαπιστώθηκε παράβαση και το ματς συνεχίστηκε. Στο επόμενο λεπτό σουτ του Ουάρντα ήταν ελάχιστα άστοχο και στο 56’ ο Τομάς έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να φεύγει επίσης άουτ.

Ο ΟΦΗ έριξε την ένταση στο παιχνίδι του και επιδίωξη των παικτών του ήταν να ροκανίσουν τον χρόνο, χωρίς να δεχθούν γκολ. Από κει και πέρα περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να φύγουν στην αντεπίθεση.

Στο 74’ ο Τοράρινσον έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο Φελίπε έπιασε γυριστό σουτ χωρίς ισορροπία, όμως η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Το 4-0 έγινε στο 79’. Ο Μπάκου έφυγε στην πλάτη του Οικονόμου, έτρεξε σχεδόν το μισό… γήπεδο και πλάσαρε ιδανικά τον Χόβαν, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.




ΓΚΟΛ: 23’, 33’ Ισέκα, 29’ Λαμπρόπουλος, 79’ Μπακού

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μ. Ματσούκας

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκαγέγος, Μπάουμαν, Νέιρα, Μαρινάκης / Ουεντραόγκο, Τόμας.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον (46’ Μαρινάκης), Βούρος, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Τοράλ (61’ Νέιρα), Γκαγέγος (81’ Γκλάζερ), Μπάκου, Μπάκιτς, Ριέρα (71’ Αποστολάκης), Ισέκα (71’ Φελίπε).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Διαμαντής (46’ Ντανκερλούι) , Μπέργκστρεμ, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (46’ Οικονόμου), Ουεντραόγκο (46’ Στάικος), Τομάς (66’ Γούλερι), Ουάρντα, Μούργος (46’ Χατζηστραβός), Άλεκσιτς.




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο