fbpx

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Τάισον

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Τάισον

Πίσω τους καλούνται να αφήσουν την ήττα από τον Ολυμπιακό στον ΠΑΟΚ και να επικεντρωθούν στη συνέχεια των υποχρεώσεών τους.

Οι παίκτες του «Δικέφαλου του Βορρά» ξεκίνησαν ήδη την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς Κυπέλλου την Τετάρτη (21/2, 19:00) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Όσοι έπαιξαν βασικοί στην αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο με τους προπονητές.

Το πρόγραμμα των υπολοίπων ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, ενώ στη συνέχεια διεξήχθη δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Το θετικό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πως ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ- Εκόνγκ συνέχισε με πρόγραμμα αποκατάστασης και θεραπεία.

Την Τρίτη (20/2), είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για Αθήνα ενόψει της καθοριστικής αναμέτρησης απέναντι στο «τριφύλλι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο