fbpx

Super League 2: Ισοπαλίες για Ολυμπιακό Β’ και Ηρακλή

Ισόπαλος ο Ολυμπιακός Β'

Δύο αναμετρήσεις έγιναν τη Δευτέρα (19/2) για τη Super League 2, με τον Ολυμπιακό Β’ και το Αιγάλεω να μένουν στο 0-0 για τη 19η αγωνιστική του 2ου (Νοτίου) ομίλου.

Μέτριο ήταν το παιχνίδι στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να είναι στις εξέδρες, και ύστερα από αυτή την ισοπαλία οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 22 βαθμούς στην 7η θέση, ενώ το «Σίτι» ακολουθεί ένα σκαλί πιο κάτω στην κατάταξη με 21 πόντους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ – ΑΙΓΑΛΕΩ 0-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Αριέλ Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Παπακανέλλος (67′ Κωστούλας), Αποστολόπουλος, Κεραμίδας, Μπρίνιτς, Κεϊτά (67′ Ι. Ιμπαγάσα), Μουζακίτης, Αργυρίου.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Νταβιώτης, Παυλάκης (67′ Τάμπας), Καρρίκι (83′ Μίκο), Ζιούλης, Κωνσταντακόπουλος, Μπάμπης, Ικεότσα (82′ Γαρουφαλιάς), Βάρκας, Μίσκου (61′ Ζαρακώστας), Σταμένκοβιτς (61′ Μπουλάρι).

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

Παναχαϊκή – Τηλυκράτης 2-1

Ηλιούπολη – Παναθηναϊκός Β’ 1-3

Διαγόρας – Καλαμάτα 1-0

Χανιά – Γιούχτας 4-1

Καλλιθέα – Ιωνικός 2-1

Ολυμπιακός Β’ – Αιγάλεω 0-0

Για την 23η αγωνιστική του 1ου (Βορείου) ομίλου ο Ηρακλής στη Δράμα, ως τυπικά γηπεδούχος, αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Καμπανιακό.

Γαρύφαλλος στο 23’ και Τότσακ στο 31′ διαμόρφωσαν το 0-2 υπέρ των φιλοξενούμενων, για να μειώσει ο Βιτλής στο 59’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και να ισοφαρίσει ο Κωστόπουλος στο 73’.

Ο «Γηραιός» με 25 βαθμούς είναι 5ος στην κατάταξη, ενώ ο Καμπανιακός μετρά 17 πόντους στην 11η θέση, όντας στο +6 από τον ουραγό Απόλλωνα Πόντου.

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 2-2

ΗΡΑΚΛΗΣ (Π. Αμανατίδης): Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης, Κωστόπουλος, Τσαγκαλίδης, Αρόγιο (46′ Κούστα), Εμπό, Κουντουριώτης (46′ Νεοφυτίδης), Σιούτας, Γκερμούς, Σπυρίδης (78′ Σπυρίδης).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γ. Αμανατίδης): Γιακουμής, Λαγωνίδης, Γιουκούδης (78′ Μυστακίδης), Σαρβανίδης, Μανιός (78′ Πόζογλου), Προσκυνητόπουλος, Μπούσης, Φροσύνης, Γαρύφαλλος, Παπακωνσταντίνου (66′ Ν. Καθάριος), Τότσκα (66′ Έππας).

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής

Κοζάνη – ΑΕΚ Β’ 0-1

Αιολικός – Απόλλων Πόντου 3-1

Λεβαδειακός – Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0

Μακεδονικός – Νίκη Βόλου 0-0

Ηρακλής – Καμπανιακός

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο