fbpx

Αϊντχόφεν-Ντόρτμουντ 1-1: Θα λύσουν τις διαφορές τους στη Γερμανία… (video)

Ισοπαλία για Ντόρτμουντ και Αϊντχόφεν

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν η Αϊντχόφεν και η Ντόρτμουντ για την πρόκριση στους «8» του Champions League, μένοντας την Τρίτη (20/2) στο ισόπαλο 1-1, στο «Φίλιπς Στάντιον».

Έτσι, αναμένεται μεγάλη μάχη στον επαναληπτικό της φάσης των «16», που είναι προγραμματισμένος στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» στις 13 Μαρτίου.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα, η PSV έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 16’, με τον Τίλμαν να βγαίνει στο τετ α τετ με τον Μέγερ και σούταρε δυνατά, για να φύγει η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Η Ντόρτμουντ απάντησε με γκολ στο 24’, με τον Ντόνιελ Μάλεν να «πληγώνει» την παλιά του ομάδα, καθώς σούταρε με δύναμη εντός περιοχής και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1, έχοντας βρει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι.




Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν άμεσα στην ισοφάριση, με τον Τίλμαν να αστοχεί ολομόναχος με κεφαλιά στο 28’, ενώ στο 37’ ο Μπακαγιόκο από πλεονεκτική θέση πλάσαρε άτσαλα και πέρασε ο κίνδυνος για την Μπορούσια.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μέγερ εξουδετέρωσε το δυνατό σουτ του Σαϊμπαρί, για να γίνει τελικά το 1-1 στο 55’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντε Γιονγκ, παράβαση που καταλογίστηκε ένα λεπτό νωρίτερα για ανατροπή του Τίλμαν από τον Χούμελς.




Στο 72’ η Ντόρτμουντ απείλησε για το 1-2, καθώς μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Μάατσεν ο Βολφ έπιασε το τακουνάκι, για να αποκρούσει ο Μπενίτεζ με δυσκολία στη δεξιά του γωνία.

Στο 81’ ήταν η σειρά των Ολλανδών να φτάσουν σε μια καλή ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ, μια και ο Ντεστ απέφυγε ωραία τον Ρίερσον κι έκανε το σουτ από πλάγια θέση, για να δείξει τα αντανακλαστικά του ο Μέγερ.

Πίεσε στα τελευταία λεπτά η PSV για το 2-1, αλλά τελικά το Χ δεν άλλαξε έως το σφύριγμα της λήξης.

AΪΝΤΧΟΦΕΝ (Μπος): Μπενίτεζ, Τέζε, Σούτεν, Μποσκάγλι (90’ Ομπίσμπο), Ντεστ, Τίλμαν, Φέρμαν, Σαϊμπαρί (83’ Μάουρο Ζούνιορ), Μπακαγιόκο, Λοσάνο (75’ Πέπι), Ντε Γιονγκ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Τέρζιτς): Μέγερ, Ριέρσον, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Μάατσεν, Σάμπιτσερ, Τσαν, Μάλεν (83’ Οζκάν), Ρόις (62’ Μπραντ), Σάντσο (68’ Βολφ), Φούλκρουγκ (83’ Μουκοκό).




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο