fbpx

Ίντερ- Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Λυτρώθηκε με Αρναούτοβιτς (video)

Ίντερ- Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Λυτρώθηκε με Αρναούτοβιτς (video)

«Χρυσή» αλλαγή αποδείχθηκε ο Μάρκο Αρναούτοβιτς για την Ίντερ, καθώς ήταν το δικό του γκολ που της έδωσε τη νίκη κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «16» του Champions League.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι, που ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, πήρε έτσι τη σημαντική νίκη, που της δίνει ισχνό προβάδισμα για τον επαναληπτικό (13/3).

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και σε αυτούς ανήκαν οι περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, καθώς ήταν πιο απειλητικοί, με την Ατλέτικο, ωστόσο, να έχει κλείσει καλά τους διαδρόμους.

Η πρώτη και μοναδική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 12’, όταν ο Λίνο έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 13’ η Ίντερ ζήτησε πέναλτι όταν το δυνατό σουτ του Λαουτάρο βρήκε στον Μολίνα, αλλά ο διαιτητής έδειξε συνέχεια στο ματς.

Οι «νερατζούρι» συνέχισαν να πιέζουν, με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να αστοχεί σε σουτ στο 32’ και στο 37’ είδε την κεφαλιά του να μπλοκάρεται από τον Όμπλακ. Στο 43’ και μετά από γρήγορη αντεπίθεση, ο Τουράμ επιχείρησε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, το οποίο επίσης μπλόκαρε ο Όμπλακ, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν «άσφαιρες» στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε, με κύριο εκφραστή των επιθετικών προσπαθειών των Αρναούτοβιτς, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή του τραυματία Τουράμ. Ο Αυστριακός επιθετικός έχασε τα… άχαστα, αρχικά στο 49’, όταν το σουτ του πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στο 63’, όταν έστειλε και πάλι τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή.

Ωστόσο, στο 79’ οι προσπάθειές του δικαιώθηκαν, όταν μετά από εκτέλεση πλαγίου, η μπάλα έφτασε στον Λαουτάρο, εκείνος έκανε ένα δυνατό σουτ που απέκρουσε ο Όμπλακ και ο Αρναούτοβιτς πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος.




Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Ζόμερ, Παβάρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Νταρμιάν (69’ Ντούμφρις), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μικιταριάν (72’ Φρατέζι), Ντιμάρκο (69’ Αουγκούστο), Τουράμ (46’ Αρναούτοβιτς), Μαρτίνες

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμέονε): Όμπλακ, Μολίνα (68’ Μπάριος), Βίτσελ, Χιμένες (46’ Σάβιτς), Ερμόσο (68’ Ρεϊνίλντο), Λίνο, Ντε Πολ, Κόκε, Σαούλ (54’ Μοράτα), Γιορέντε, Γκριεζμάν (78’ Κορέα)




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο