fbpx

Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ 1-0: Σε απόσταση αναπνοής με Χάλαντ

Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ 1-0: Σε απόσταση αναπνοής με Χάλαντ

Η Σίτι έβγαλε την υποχρέωση απέναντι στην Μπρέντφορντ στο εξ αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Πρέμιερ και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής την κορυφή και τη Λίβερπουλ.

Το ματς είχε τη… γνωστή εικόνα των αγώνων της Σίτι ιδιαίτερα στο Έτιχαντ με αντιπάλους χαμηλότερη δυναμικότητας, με τους παίκτες του Γκουαρδιόλα να έχουν στο μεγαλύτερο διάστημα την μπάλα στα πόδια τους, να δημιουργούν 25 τελικές αλλά να λυτρώνονται μόλις στο 71ο λεπτό.

Οι «πολίτες» έβγαλαν με αριστοτεχνικό τρόπο την μπάλα από την άμυνά τους και με τρεις πάσες ο Χάλαντ ξεκίνησε σπριντ που άφησε πίσω τον αντίπαλό του, πλασάροντας ιδανικά τον Φλέκεν για το 1-0.

Παρά το «εύθραυστο» του σκορ, οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν στη συνέχεια, φτάνοντας στη 17η νίκη τους μετά από 25 αγώνες. Σκαρφάλωσαν έτσι στους 56 βαθμούς και βρίσκονται έναν πόντο πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και αντίστοιχα έναν παραπάνω από την Άρσεναλ που ακολουθεί. Στους 25 πόντους από την άλλη η Μπρέντφορντ που βρίσκεται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και τις Λούτον, Έβερτον.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο