fbpx

Γάνδη- Μακάμπι Χάιφα 1-1: Πρόκριση για τους Ισραηλινούς παρά την ισοπαλία

Γάνδη- Μακάμπι Χάιφα 1-1: Πρόκριση για τους Ισραηλινούς παρά την ισοπαλία

Την πρόκριση στους «16» του Europa Conference League πήρε η Μακάμπι Χάιφα η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας με σκορ 1-1 με τη Γάνδη και σε συνδυασμό με το υπέρ της 1-0 του πρώτου αγώνα, ήταν αυτή που πανηγύρισε στο τέλος.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα από πολύ νωρίς, καθώς στο 4ο μόλις λεπτό έκαναν το 0-1 με τον Πιερό. Έτσι, έχοντας ήδη ένα σκορ «ασφαλείας», έπαιζαν πιο ανοιχτά. Από την άλλη, η Γάνδη, δυσκολευόταν να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Αντίθετα, ήταν η Μακάμπι που είχε περισσότερο την κατοχή και πίεζε και για άλλο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε δραματικά, με τους γηπεδούχους να έχουν βγει μπροστά και να κυνηγούν το γκολ με κάθε τρόπο. Όλη η πίεση αυτή απέδωσε, όταν μετά από λάθος της άμυνας, ο Σεκ στο 69′ με αυτογκόλ έκανε το 1-1.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα στη συνέχεια για τους Ισραηλινούς, καθώς στο 72’ έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Σούντγκρεν με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ωστόσο, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, κατάφεραν να αντέξουν στη συνεχιζόμενη πίεση των αντιπάλων τους κι έτσι πανηγύρισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο