fbpx

Η απίστευτη συνθήκη με τα φετινά πέναλτι του Παναθηναϊκού (video)

Ο ΝΤΡΑΓΚΟΦΣΚΙ ΠΙΑΝΕΙ ΠΕΝΑΛΤΙ

Ο Παναθηναϊκός έχει προκριθεί σε τρεις διαδικασίες πέναλτι αλλά σε αυτές υπάρχει μια συνθήκη που δεν έχει υπάρξει ποτέ.

Συγκεκριμένα όχι μόνο μετρούν 3/3 προκρίσεις απέναντι σε Μαρσέιγ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αλλά οι τερματοφύλακες που έχουν κάτσει κάτω από την εστία των πρασίνων σε αυτή την ψυχοφθόρο διαδικασία είναι διαφορετικοί.

Αρχικά στο ματς για τα προκριματικά του Champions League ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στα πέναλτι με τον Μπρινιόλι κάτω από την εστία, με τον Ιταλό να αποκρούει το πρώτο πέναλτι του Γκεντουζί και οι συμπαίκτες του δεν λάθεψαν και με σκορ 5-4 το τριφύλλι προκρίθηκε στα play offs.




Η δεύτερη διαδικασία ήταν απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο, Ολυμπιακό, για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκεί οι πράσινοι προκρίθηκαν με τον Λοντίγκιν στο τέρμα, αφού ο Μπρινιόλι «τελείωσε» από τον Παναθηναϊκό λίγες μέρες πριν το ματς διότι δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του.




Και σήμερα έγινε το 3/3. Σε ένα ματς «έπος» που ο Παναθηναϊκός ήταν μερικά δευτερόλεπτα εκτός τελικού ισοφάρισε και έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι.

Εκεί μίλησε ο νεοφερμένος Ντραγκόφσκι που έσωσε το σύνολο του Φατίχ Τερίμ από τρία match ball που είχε ο ΠΑΟΚ αφού απέκρουσε ισάριθμα πέναλτι.

Στο προτελευταίο πέναλτι ο Σαμάτα έστειλε την μπάλα άουτ με τον Πολωνό γκολκίπερ να γίνεται ο MVP του ματς.




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο