fbpx

Νάπολι – Μπαρτσελόνα 1-1: Θα λύσουν τις διαφορές τους στη Βαρκελώνη (video)

Νάπολι – Μπαρτσελόνα 1-1: Θα λύσουν τις διαφορές τους στη Βαρκελώνη (video)

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» Νάπολι και Μπαρτσελόνα (1-1) στο πρώτο ματς της νοκ άουτ φάσης των 16 του Champions League. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 12 Μαρτίου στη Βαρκελώνη.

Η Νάπολι παρουσιάστηκε στο ματς με νέο προπονητή στον πάγκο της, τον Φρανσέσκο Καλτσόνα. Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε σε νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης για πρώτη φορά από το 2021, όταν είχε αποκλειστεί στη φάση των «16» από την Παρί Σεν Ζερμέν. Παράλληλα στο σημερινό ματς, σε ηλικία 16 ετών και 223 ημερών, ο Λαμίν Γιαμάλ έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία των νοκ άουτ του Champions League.

Οι Καταλανοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος κι είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Λεβαντόφσκι και Γκιντογκάν να πετύχουν γκολ αλλά και τις δύο φορές ο Μέρετ με καταπληκτικές επεμβάσεις κράτησε τον μηδέν. Από τη πλευρά της η Νάπολι δεν είχε τελική στο πρώτο 45λεπτο!

Στο β’ ημίχρονο το ματς άνοιξε καθώς και η Νάπολι άρχισε να βγαίνει πιο συχνά στην επίθεση. Όμως στο 60’ ήρθε η ώρα του Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός πήρε τη πάσα του Πέδρι γύρισε και με δυνατό συρτό σουτ εκτέλεσε τον Μέρετ για το 0-1.




Η Νάπολι το πάλευε να βρει λύσεις και κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει στο 75’ με τον Οσίμεν που απέφυγε τον Μαρτίνεθ, γύρισε κι εκτέλεσε τον Τερ Στέγκεν για το 1-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, παρά την προσπάθεια του Γκιντογκάν στο φινάλε του αγώνα.




Ο Γερμανός Φέλιξ Τσβάιερ κιτρίνισε τους Ντε Γιονγκ, Κρίστενσεν.

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Ζεζούς, Ολιβέρα, Ζαμπό Ανγκισά, Λόμποτκα, Καγιούστ (68’ Τραορέ), Πολιτάνο (76’ Ρασπαντόρι), Οσίμεν (76’ Σιμεόνε), Κβαρατσχέλια (68’ Λίντστρεμ).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Μαρτίνεθ, Κανσέλο, Ντε Γιονγκ, Κρίστενσεν (86’ Ρομέου), Γκιντογάν, Γιαμάλ (80’ Ραφίνια), Λεβαντόβσκι, Πέδρι (86’ Φέλιξ).




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο