fbpx

«Φρέναρε» τη Γιουνάιτεντ η Φούλαμ, άνετη «τεσσάρα» η Άστον Βίλα στη Νότιγχαμ

Φρέναρε τη Γιουνάιτεντ η Φούλαμ

Με γκολ στην εκπνοή «σόκαρε» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Φούλαμ, που της έβαλε στοπ στο νικηφόρο σερί και επικράτησε με 1-2 στο Ολντ Τράφορντ. Οι Λονδρέζοι πήραν ένα σπουδαίο διπλό στην 26η στροφή της Premier League, και απομακρύνονται αισθητά από την «επικίνδυνη ζώνη».

Το σκορ άνοιξε ο Μπάσεϊ, με τους «Κόκκινους Διαβόλους» να ισοφαρίζουν στο 89′ όταν ο Χάρι Μαγκουάιρ έγραψε το 1-1 με ιδανικό τελείωμα. Στο 90+7 όμως οι φιλοξενούμενοι διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, όταν ο Ιβόμπι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, και «πάγωσε» το Μάντσεστερ.

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε και στο Villa Park, με την Άστον Βίλα να επικρατεί με 4-2 της Νότιγχαμ Φόρεστ, και να διατηρείται στην πρώτη 4άδα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο γι’ αυτή την αγωνιστική δεν κινδυνεύουν με βαθμολογική πτώση.

Ο Γουότκινς άνοιξε το λογαριασμό στο 4ο λεπτό, και ο Λουίζ με δύο τέρματα στο 29′ και το 39′ έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του. Μείωσε η Νότιγχαμ με τους Νιακατέ και Γκιμπς Γουάιτ, αλλά το τελικό αποτέλεσμα έγραψε ο Μπέιλι στο 61ο λεπτό.

Στα άλλα ματς που έγιναν την ίδια ώρα, η Κρίστας Πάλας είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στην Μπέρνλι, που τέλειωσε το ματς με 10 παίκτες. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 3-0, και βρίσκονται στη 14η θέση με 28 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι έμεινα στους 13 και στην προ-τελευταία θέση.

Μπράιτον και Έβερτον μοιράστηκαν βαθμούς στο Falmer Stadium, με το τελικό 1-1. Και οι «γλάροι» τέλειωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, όμως διατήρησαν το εντός έδρας αήττητο σερί τους (11 ματς) και παρέμειναν στην 7η θέση. Στη 17η θέση η Έβερτον, με έναν βαθμό πάνω από τον υποβιασμό.

Άστον Βίλα-Νότιγχαμ Φόρεστ 4-2
Κρίσταλ Πάλας-Μπέρνλι 3-0
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Φούλαμ 1-2
Μπράιτον-Έβερτον 1-1

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο