fbpx

Γερμανικά… μάτια για βασικό παίκτη του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ ΛΕΩΦΟΡΟΣ

Στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, υπήρχαν άνθρωποι γερμανικής ομάδας για παίκτη του «δικέφαλου»

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, στην διαδικασία των πέναλτι με τον Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής με τις πολύ κρίσιμες αποκρούσεις του.

Το γεγονός αυτό δεν είχε ιδαιτέρη σημασία για την ομάδα σκάουτινγκ, η οποία βρέθηκε στην Λεωφόρο για να παρακολουθήσει τα… δρώμενα στην απέναντι εστία. Αυτό διότι οι άνθρωποι του γερμανικού συλλόγου, οι οποίοι έκαναν το ταξίδι στην Αθήνα, ήρθα για να δουν τον Ντομινίκ Κοτάρσκι. Ο τερματοφύλακς του ΠΑΟΚ φαίνεται πως είναι καιρό στο… ράνταρ αρκετών συλλόγων απο τα προηγμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι άδικα, καθώς η αλήθεια είναι πως αποτελεί σημείο αναφοράς για τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου.

Το αν και κατά πόσο θα γίνει κάποια επίσημη πρόταση για τον 24χρονο Κροάτη τερματοφύλακα, μάλλον θα το μάθουμε στο ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι κοστολογείται περίπου στα 4 εκατομμύρια ευρώ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει αν τον πουλήσει, σίγουρα θα ζητήσει αρκετά χρήματα παραπάνω.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο