fbpx

Superleague: Η κλήρωση του Conference μπορεί να κάνει μπάχαλο τα playoffs

Superleague: Η κλήρωση του Conference μπορεί να κάνει μπάχαλο τα playoffs

H κλήρωση για τους «16» του Conference έγινε με τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να βλέπουν 8άδα και τη Superleague να μπλέκει με το πρόγραμμα.

Η διοργανώτρια Αρχή θα έχει ένα αλυσιδωτό ντόμινο να λύσει αφού βάσει του καταστατικού που έχουν ψηφίσει όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για την διοργανώτρια ύστερα από έγγραφο αίτημα η αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου για τις φάσεις από τον προημιτελικό και έπειτα.

Αν κάποια (ή κάποιες) ελληνική ομάδα προκριθεί στα προημιτελικά, τότε θα παίξει τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις στις 11 και 18 Απριλίου. Ενδιάμεσα είναι τοποθετημένη η 6η αγωνιστική των πλέι-οφ και μερικές ημέρες νωρίτερα η 5η.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει σε περίπτωση που συμβεί αν θα αναβληθούν και οι δύο αγωνιστικές ή η μία όμως με τις κενές ημερομηνίες να είναι ελάχιστες αφού υπάρχει το Πάσχα και το Euro το πρόγραμμα στενεύει αρκετά.

Παράλληλα, η ΑΕΚ μέχρι τις 14 Μαΐου θα πρέπει να έχει παραδώσει το γήπεδο στην UEFA για τον τελικό του Conference League.

Kαι αν όλοι πιστεύουμε πως με μια εβδομάδα παράταση όλα θα λυθούν πρέπει να σκεφτούμε και ότι όποιος πάρει το Κύπελλο θα ξεκινήσει στον 1ο προκριματικό του Europa League κάτι που φέρνει το πρώτο ματς στις 11 Ιουλίου.

Όλα θα φανούν μετά το πέρας των αγώνων ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού με τη Superleague να τρέχει να λύσει όσο το γρηγορότερα αυτό το σταυρόλεξο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο