fbpx

Το μυθικό μπόνους της Ρεάλ στον Εμπαπέ!

Εμπαπέ

Με την επικείμενη συμφωνία Ρεάλ Μαδρίτης και Εμπαπέ να θεωρείται δεδομένη, γίνεται λόγος και για το μπόνους υπογραφής του Γάλλου σταρ.

Όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι θα γίνει ο… γάμος Ρεάλ Μαδρίτης και Εμπαπέ, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να πηγαίνει στην ομάδα που όλοι οι παίκτες ονειρεύονται μικροί να παίξουν. Όνειρο που είχε και ο Κιλιάν Εμπαπέ και το έχει πει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Εδώ και περίπου ένα μήνα ο 25 χρονος, πλέον, έχει κάνει γνωστό πως θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι το οποίο γνωρίζει τόσο η διοίκηση όσο και οι συμπαίκτες του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κάνει γνωστή την συμφωνίας με τον Εμπαπέ το ερχόμενο καλοκαίρι, πριν την έναρξη του Euro.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως για να… κλειδώσει η συμφωνία απομένουν μόνο λεπτομέρειες και μία από αυτές είναι το μπόνους υπογραφής το οποίο θα λάβει ο Εμπαπέ. Το ποσό αναμένεται να είναι μεταξύ 15 και 20 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο Εμπαπέ θα διατηρήσει και το 80% των δικαιωμάτων της εμπορικής του εικόνας. Τέλος, προβλέπεται και ένα ακόμη μπόνους, το οποίο αφορά την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, ενδεχόμενο το οποίο θα κάνει τον Κιλιάν Εμπαπέ κατά 15 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο