fbpx

ΑΕΛ-Λεβαδειακός 0-0: Μοιρασιά στη Λάρισα με κερδισμένους τους Βοιωτούς (video)

ΑΕΛ-Λεβαδειακός έμεινα στο Χ

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν ΑΕΛ και Λεβαδειακός στο AEL FC Arena, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, για την 24η αγωνιστική της Super League 2. Το αποτέλεσμα αυτό βόλεψε τους Βοιωτούς, μιας και έμειναν το +9 από τους «βυσσινί» με ένα παιχνίδι παραπάνω, λίγες στροφές πριν την τα play off.

Eξαιρετική ατμόσφαιρα στο γήπεδο, με πάνω από 10.000 κόσμο στο γήπεδο, και τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με χαμόγελο όντας στους 52 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι πάνε στους 43. Ήταν ένα κλειστό ντέρμπι με λίγες καλές ευκαιρίες, όπου του έλειψαν φυσικά τα γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο ξεχώρισε μια φάση από τον Λεβαδειακό, όταν ο Μπάιροβιτς απείλησε με σέντρα την εστία του Σουλούκου. Στην επανάληψη και πάλι ο ίδιος παίκτης έψαξε το γκολ αλλά τον σταμάτησε εκ νέου ο γκολκίπερ της ΑΕΛ, ενώ έβγαλε και το απευθείας φάουλ του Γουστάβο στο 57′.

Πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν στο 86′, όταν ο Πλέγας σούταρε από το ύψος της περιοχής, αναγκάζοντας τον Γκροθ σε σημαντική επέμβαση, ενώ προς το φινάλε η ΑΕΛ “κυνήγησε” το γκολ της νίκης, αλλά δεν έσπασε την άμυνα του Λεβαδειακό, με το 0-0 να μένει ως τη λήξη.

Στο επόμενο δεκάλεπτο μέχρι το φινάλε του ματς η ΑΕΛ πίεζε για το γκολ της νίκης αλλά χωρίς να έχει κάποια φάση, βρίσκοντας απέναντί της την καλοστημένη άμυνα του Λεβαδειακού και το 0-0 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός (72′ λ.τ Νίνο), Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (86′ Θωμαΐδης), Κοσσονού (64′ Φατάι), Κ. Παπαγεωργίου (64′ Στίνα), Πεντρόσο, Μαυριάς (72′ Παπαδόπουλος).

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Λιάγκας, Ντεντάκης, Πίρινεν, Μεχία, Μπελμόντε (71′ λ.τ Κωστή), Γκουστάβο (63′ Νίκας), Κουάδρα (78′ Πολέττο), Γιαννιώτας, Μπαΐροβιτς (71′ Τσιριγώτης).




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο