fbpx

Λίβερπουλ – Τσέλσι 1-0: Ο Φαν Ντάικ έβαψε «κόκκινο» τον τίτλο (video)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΤΣΕΛΣΙ

Η Λίβερπουλ με γκολ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης πήρε το Λιγκ Καπ στην Αγγλία και βάζει πλώρη για το treble.

Το ματς ξεκίνησε με την Τσέλσι να μπαίνει καλύτερα με τον Πάλμερ να χάνει στο 21′ τεράστια ευκαιρία αλλά ο Κέλεχερ τον νίκησε.

Το σύνολο του Ποτσετίνο πέτυχε γκολ στο 32′ με τον Στέρλινγκ, όμως αυτό ακυρώθηκε για οφσάιντ του Τζάκσον που έκανε το γύρισμα.

Σε εκείνο το σημείο οι «Κόκκινοι» ανέβασαν τον ρυθμό του και άγγιξαν το γκολ αλλά η κεφαλιά του Χάκπο σταμάτησε το αριστερό δοκάρι.

Ότι δεν μπόρεσε ο Χάκπο το έκανε ο Φαν Ντάικ στο 60′ με κεφαλιά αλλά το σκορ έμεινε στο 0-0 αφού το VAR το ακύρωσε για οφσάιντ του Έντο στην αρχή της φάσης, αφού ο Ιάπωνας φάνηκε να επηρεάζει τη φάση.

Η Τσέλσι στα υπόλοιπα λεπτά της κανονικής διάρκειας είχε τον έλεγχο και μπορούσε να πάριε και τον τίτλο αφού αρχικά στο 76′ ο Γκάλαχερ σημάδεψε το δοκάρι, ενώ ο ίδιος νικήθηκε από τον Κέλεχερ στο 86′ και στο 90+2′, οι Ενκουκού, τον Πάλμερ και Γκουστό… κατάφεραν με ανεξήγητο τρόπο να αστοχήσουν σε φάση διαρκείας.

Ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση εκεί που κυριάρχησε η κούραση αλλά στο 119′ ο Φαν Ντάικ εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Τσιμίκα και με κεφαλιά έδωσε το τρόπαιο στη Λίβερπουλ.

Τσέλσι (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Πέτροβιτς, Γκουστό, Ντισασί, Κόλγουιλ, Τσίλγουελ (112′ Σαλόμπα), Καϊσέδο, Γκάλαχερ (97′ Μαντουέκε), Πάλμερ, Φερνάντες, Στέρλινγκ (66′ Ενκουκού), Τζάκσον (89′ Μούντρικ).

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Κέλεχερ, Μπράντλεϊ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (87′ Τσιμίκας), Έντο, Μακ Άλιστερ (87′ ΜακΚόνελ), Χράφενμπερχ (28′ Γκόμες), Έλιοτ, Χάκπο (87′ Ντανς), Ντίας.




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο