fbpx

Ντόρτμουντ – Χοφενχάιμ 2-3: Έχασε και τώρα… τρέχει

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ

Η Χοφενχάιμ άλωσε το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» με 3-2 και έβαλε σε μπελάδες την Ντόρτμουντ για την τετράδα στην Bundesliga.

To ματς ξεκίνησε με γκολ για του φιλοξενούμενους αφού μόλις στο 2′ ο Μπεμπού με πολύ ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Ωστόσο η Ντόρτμουντ πριν κλείσει το ημίχρονο είχε ανατρέψει το σκορ αφού αρχικά ισοφάρισε με τον Μάλεν στο 21′ και στο 25′ με κεφαλιά του Σλότεμπεργκ έκανε το 2-1.

Η Χοφενχάιμ όμως δεν το παράτησε και με τον Μπάιερ στο 61΄ έφερε το παιχνίδι στο 2-2 με την απόλυτη ψυχρολουσία για τους Βεστφαλούς να έρχεται στο 64΄ με τον ίδιο παίκτη.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μάιερ, Σλότερμπεκ, Ριέρσον, Μάατσεν (75’ Αντεγέμι), Τσαν, Ζάμπιτσερ (75’ Μπινό Γκίτενς), Μπραντ, Ρόις (87’ Ντουρανβίλ), Μάλεν, Σάντσο, Φίλκρουγκ (75’ Μουκοκό). 

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Καντεζάμπεκ, Καμπάκ, Μπρουκς, Γκρίλιτς, Σταχ, Τοχομτσού, Κράμαριτς (68’ Γκάιγκερ), Μπεμπού, Σκοβ (49’ Γιούρασεκ), Μπάιερ.

Νωρίτερα, η Άιντραχτ χάρη στο γκολ του Μαρμούς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε σήμερα ν’ αποφύγει την ήττα από τη Βόλφσμπουργκ (2-2) μέσα στη Φρανκφούρτη και να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες της για να διεκδικήσει μια θέση στο Champions League την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Βόλφσμπουργκ 2-2

(14′ Μαξ, 90’+ Μαρμούς-2′ Λακρουά, 36′ Μπέρενς)

Ντόρτμουντ-Χοφενχάιμ 2-3

(21′ Μάλεν, 25′ Σλότερμπεκ-2′ Μπεμπού, 61′, 64′ Μπαιερ)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο