fbpx

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 1-3: Ο Δικέφαλος έχανε στο ημίχρονο, αλλά ήταν σαρωτικός στο δεύτερο (video)

Νίκη για τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει 1-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, είχε δύο δοκάρια, αλλά τελικά πέτυχε τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και κατέκτησε τη νίκη (3-1). Για ένα 45λεπτο ήταν σαρωτικός και “κατάπιε” τον αντίπαλο του.

Στο 5’ οι Χατζηθεοδωρίδης – Ζοάο Πέδρο συνεργάστηκαν, ο πρώτος έγινε αποδέκτης της μπάλας από πλεονεκτική θέση, έκανε το γυριστό, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ζίβκοβιτς.

Απίθανο γκολ

Στην επόμενη φάση άνοιξε το σκορ. Ο Χατζηθεοδωρίδης από μακρινή απόσταση βρήκε χώρο, έπιασε υπέροχο σουτ, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ζίβκοβιτς, με την μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα για το 1-0. Απίθανο γκολ.




O ΠΑΟΚ έχασε την πρώτη του καλή ευκαιρία στο 10΄. Ο Ράφα Σοάρες έβγαλε γλυκιά σέντρα από τα αριστερά, ωστόσο ο Τσάβες μπλόκαρε την κεφαλιά του Ντεσπόντοφ.

Στο 12΄ o Δικέφαλος είχε δοκάρι, το οποίο προήλθε από εκτέλεση φάουλ του Μουργκ από δεξιά, ενώ στο 28΄ο Μεϊτέ πήρε κεφαλιά, ωστόσο δεν έγινε απειλητικός.




Στο 36’ ο Σενγκέλια δοκίμασε το πόδι του με τον Ζίβκοβιτς να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Χουάνπι, ο Ζοάο Πέδρο πήρε την κεφαλιά, αλλά ήταν άστοχος.

Ο χρόνος κυλούσε και ο ΠΑΟΚ ήταν ακίνδυνος επιθετικά, καθώς εκτός αγώνα ήταν ο Τζίμας, ο οποίος δεν τροφοδοτήθηκε σχεδόν καθόλου. Κι αυτό παρ’ ότι η κατοχή μπάλας ήταν 79%-21% για τους φιλοξενούμενους!

Στο 41’ ο Μεϊτέ σούταρε από μακριά, η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση κόρνερ ο Γάλλος μέσος έπιασε την κεφαλιά, χωρίς να βρει στόχο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν και άτυχοι, αφού είχαν και δεύτερο δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο. Στο 45’ ο Κωνσταντέλιας, μετά από εξαιρετική προσπάθεια, σούταρε, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Τσάβες.




Στο 48’ ο Χατζηθεοδωρίδης δοκίμασε το πόδι του, αλλά ο Ζίβκοβιτς έδιωξε σε κόρνερ.

Όσο κυλούσε ο χρόνος ο ΠΑΟΚ πίεζε για την ισοφάριση. Στο 59’ σκόραρε ο Κωνσταντέλιας σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε.

Δίλεπτο – φωτιά

Το 1-1 έγινε τελικά στο 72’ με τον Σάστρε να πιάνει σέντρα-σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα με την «βοήθεια» του Τορεχόν.

Πριν συνέλθουν οι γηπεδούχοι δέχθηκαν και δεύτερο γκολ με υπέροχο σουτ του Ζίβκοβιτς που είχε μπει ως αλλαγή στο ματς.




Ο ΠΑΟΚ είχε κι άλλο γκολ στο παιχνίδι. Στο 90’ ο Ζίκοβιτς πέρασε την μπάλα στον Κωνσταντέλια κι αυτός με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.




Γκολ: 5’ Χατζηθεοδωρίδης / 72’ Σάστρε, 73’ Αντ. Ζίβκοβιτς, 90’ Κωνσταντέλιας

Διαιτητής: Αλ. Κατσικογιάννης

Κίτρινες: Χατζηθεοδωρίδης, Χουάνπι

Παναιτωλικός: Tσάβες, Μαλής, Μλάντεν, Στάγιτς, Λιάβας (81’ Μαυρίας), Τορεχόν, Τσιγγάρας (81’ Πέρες), Χατζηθεοδωρίδης (68’ Φ. Ντουάρτε), Χουάνπι, Σενγκέλια (68’ Ντίαζ), Πέδρο Ζοάο (81’ Λομονάκο).

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (73’ Οτο), Μάρκος Αντόνιο (63’ Οζντόεφ), Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ (81’ Σβαμπ), Μουργκ (63’ Αντρ. Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας, Τζίμας (46’ Σαμάτα).




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο