fbpx

Παναθηναϊκός – Κηφισιά 1-1: Τον βρήκε κουρασμένο και με 10 και τον σόκαρε (video)

Παναθηναϊκός – Κηφισιά 1-1: Τον βρήκε κουρασμένο και με 10 και τον σόκαρε (video)

Η νεοφώτιστη Κηφισιά έκανε την πολύ μεγάλη έκπληξη στη Λεωφόρο και απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον κουρασμένο Παναθηναϊκό (έπαιζε από το 65’ με 10 παίκτες) που αποδοκιμάστηκε στο τέλος από μερίδα οπαδών του, στην 24η αγωνιστική της Super League.

Μετά την πρόκριση-θρίλερ στον τελικό του Κυπέλλου ο Φατίχ Τερίμ προχώρησε σε αλλαγές στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, που παρουσιάστηκε χαλαρός στο παιχνίδι με τη νεοφώτιστη Κηφισιά, η οποία με πολυπρόσωπη άμυνα προσπαθούσε να κλείσει όλους τους χώρους στην περιοχή του Αναγνωστόπουλου. Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έσωσε στο 15’ στο τετ α τετ με τον Ιωαννίδη.

Στο 36’ απείλησε η Κηφισιά αλλά ο Αράο έκοψε το σουτ του Οζέγκοβιτς και στο επόμενο λεπτό (37’) οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ. Σε γρήγορη αντεπίθεση Ιωαννίδης έκανε την κάθετη στον Παλάσιος που προχώρησε και πλάσαρε τον Αναγνωστόπουλο για το 1-0. Αυτό ήταν το 7ο γκολ του Αργεντινού στη σεζόν και η 7η ασίστ του Ιωαννίδη.




Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι επαναπαύθηκαν και περίμεναν να τελειώσει το ημίχρονο, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Κηφισιά, που κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και απείλησε στο τελευταίο τρίλεπτο με σουτ των Μενέντες, Σάντος και Κλωναρίδη.

Η ομάδα του Τερίμ αρκετά κουρασμένη από τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους και στο 59’ από κάθετη του Λημνιού ο Παλάσιος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ του σκόρερ. Οι «πράσινοι» φλυαρούσαν και η Κηφισιά λίγο έλειψε με τον Τσανάτζια να ισοφαρίσει, αλλά έσωσε ο Λοντίγκιν. Όμως στο 65’ ο Τεττέι έκλεψε τη μπάλα και ο Σένκεφελντ με αντιαθλητικό χτύπημα στο κεφάλι είδε την κόκκινη κάρτα του ρέφερι κι ο Παναθηναϊκός συνέχισε με 10 παίκτες.

Οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν και το φάουλ που υποδείχθηκε, εκτέλεσε ο Μιλίσεβιτς, με τον Λοντίγκιν να κάνει απίθανη απόκρουση και την μπάλα να φεύγει κόρνερ. Στην εξέλιξη του κόρνερ ο Μιλίσεβιτς και πάλι εξαπέλυσε έναν κεραυνό η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Αράο που προσπάθησε να διώξει και κατέληξε στα δίχτυα του Λοντίγκιν για το 1-1.




Η ισοφάριση αποδιοργάνωσε για τα καλά τους «πράσινους» και δύο λεπτά μετά, νέα βολίδα εκτός περιοχής του Μιλίσεβιτς, με τον Λοντίγκιν να διώχνει ξανά εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ο Παναθηναϊκός έχασε την μεγάλη ευκαιρία με τον Ιωαννίδη στο 85’ που έσωσε ο Αναγνωστόπουλος, ενώ στο 91’ ο Μπιφουμά έφυγε ολομόναχος πίσω από το κέντρο και αντί να δώσει πάσα στον Τεττέι έχασε το κοντρόλ και ο Ούγκο έσωσε το 1-2…

Ο διαιτητής Ευαγγέλου έδειξε κόκκινη στον Σένκεφελντ και «κιτρίνισε» τους Τσανάτζια, Μποτία, Μπακασέτα, Τεττέι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης (91’ Αϊτόρ), Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς (91’ Βιλένα), Πέρεθ, Κώτσιρας, Μπακασέτας (76’ Μαντσίνι), Παλάσιος, Λημνιός (76’ Γερεμέγεφ), Ιωαννίδης.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μποτία (74’ Παρράς), Τσανάτζια, Πρίτσας (46’ Γιόβαντσιτς), Οζέγκοβιτς (63’ Τεττέι), Μενέντες (63’ Μπιφουμά), Μπαρμπόσα, Κλωναρίδης, Μιλίσεβιτς, Τσάπαν (16’ Βαφέας), Τεϊσέιρα.




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο