fbpx

Απίστευτο: Ακατάλληλο και… πάλι το γήπεδο των Σερρών

Ακατάλληλο το γήπεδο των Σερρών

Απαγορευτικό… άναψε η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Κι αυτό λόγω ακαταλληλότητας των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών!

Το συγκεκριμένο γήπεδο έχει πρόβλημα στατικότητας και γι’ αυτό δεν φιλοξένησε αγώνες στο ξεκίνημα της χρονιάς. Στη διάρκεια της χρονιάς λειτούργησε, ενώ στην συνέχεια έκλεισε κάποιες θύρες! Κι όλα αυτά στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας και όχι σε ένα τοπικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της, πως μετά από απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, δεν θα διατεθούν εισιτήρια στους φιλάθλους και των δύο ομάδων για το παιχνίδι της Τετάρτης, λόγω ακαταλληλότητας των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών».

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός έχει ανακοινώσει πως δεν θα διατεθούν εισιτήρια προς πώληση και ότι δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. Κι αυτό γιατί λειτουργεί μόνο η μία θύρα!!

«Ενόψει του αγώνα Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τετάρτη 28/02/2024 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ενημερώνει όλους τους φιλάθλους πως ΔΕΝ θα διατεθούν εισιτήρια προς πώληση και δικαίωμα εισόδου θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Ως εκ τούτου και βάση του νέου αυστηρού νομοθετικού πλαισίου, δεν θα επιτραπεί η προσέγγιση στο γήπεδο σε όσους δεν έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο διαρκείας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση». Αυτά έγραφε σε ανακοίνωση της η Σερραϊκή ΠΑΕ, αλλά το γηπεδικό της πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο