fbpx

Νίκη Βόλου-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-2: Διπλό για… play-off στη Νεάπολη

Διπλό για την Καρδίτσα στη Νεάπολη

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε με 1-2 της Νίκης Βόλου στη Νεάπολη, και μπήκε δυνατά στη “μάχη” για τα play-off της Super League 2. Οι φιλοξενούμενοι είναι στο -3 από τον Ηρακλή, και πολύ κοντά σε ΑΕΚ Β’ και ΠΑΟΚ Β’, αλλά με ματς παραπάνω, που “κυνηγούν” κι’ αυτοί τον Γηραιό.

Ο «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο 7ο λεπτό, όταν ο Κορέλας βρήκε τον Κονίλιο, και αυτός νίκησε τον Γκαραβέλη σε τετ α τετ για το 0-1. Λίγο πριν την ανάπαυλα η Αναγέννηση βρήκε εκ νέου δίχτυα με τον Βερνάρδο, και πήρε διαφορά ασφαλείας (0-2).

Στην επανάληψη η Νίκη έβγαλε αντίδραση, πήρε τα «ηνία» του ματς, και στο 57ο λεπτό πλησίασε το 1-2, με τον Παναγιωτίδη, που δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 69′ ο Κάσσο έχασε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία, και 5 λεπτά μετά έμειναν με παίκτη λιγότερο, γιατί αποβλήθηκε ο Σκόνδρας.

Οι Βολιώτες διαμαρτυρήθηκαν στο 79’ για πέναλτι στον Μιράντα, και στο 86’ μείωσαν με τον Πέττα. Ο παίκτης των γηπεδούχων ήρε το «ριμπάουντ» σε απόκρουση του Γκέκα μετά από πλασέ του Μιράντα, και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Γαβριηλίδης (46′ Παναγιωτίδης), Μπαχανάκ (59′ Αναστασίου), Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Λίταινας (46′ Τοπαλίδης (79′ Πέττας), Κρητικός (59′ Μακατσάρια), Μιράντα, Πολίτης, Κάσσος.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Ντουμάνης, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Κορέλας (61′ Κοκκίνης), Σαλαμούρας, Βερνάρδος (90’ Στασινόπουλος), Μπούζας (72′ Κέρθι), Κονίλιο (90’ Ζάγγος).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο