fbpx

Παναθηναϊκός Β’ – Ιωνικός 1-0: Χόρεψε στη βροχή και πήρε τεράστια ανάσα (video)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β' - ΙΩΝΙΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός Β’ πήρε τεράστια νίκη στο Ελ Πάσο επί του Ιωνικού με 1-0 σε ένα ματς που κυριάρχησε η έντονη βροχόπτωση.

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς με το τριφύλλι να χάνει στο 5ο λεπτό την πρώτη ευκαιρία του αγώνα αλλά το σουτ του Φουρτάδο πέρασε λίγο άουτ.

Ο Ιωνικός απάντησε αμέσως αφού δευτερόλεπτα αργότερα ο Ντάουντα έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα πέρασε ξυστά από το δεξί δοκάρι του Ξενόπουλου.

Στο 23′ υπήρξε η αμφισβητούμενη φάση του αγώνα αφού οι Νικαιώτες φωνάζουν για πέναλτι σε ανατροπή του Ξενόπουλου στον Σαλίνας με τον διαιτητή να δείχνει παίζεται.

Τελικά το γκολ της νίκης για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 71′ με κεφαλιά του Σιδερά έπειτα από πολύ ωραία εκτελεσμένο κόρνερ του Αθανασακόπουλου.




Η ομάδα της Νίκαιας προσπάθησε να απαντήσει, είχε τρεις δύο καλές ευκαιρίες με κεφαλιές, όμως ο Ξενόπουλος ήταν σταθερός όταν χρειάστηκε με το τελικό σκορ να δίνει τεράστια βαθμολογική ανάσα στο σύνολο του Σωτήρη Αντωνίου.

Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Κάτρης, Φουρτάδο (78′ Καραμπάς), Κυριόπουλος (73′ Καλοσκάμης), Σαρδέλης (46′ Φικάι), Λάμψιας, Φρόκου (62′ Κρυπαράκος), Μπιλάλ (62′ Ταβάρες).

Ιωνικός: Γκέλιος, Τασουλής, Σαλίνας, Ντάουντα (69′ Ροντρίγκες), Γιακουμάκης (86′ Δρίτσας), Γκοράνοφ, Σερπέζης (59′ λ.τ Πογοσιάν), Γκίνη (86′ Οικονομίδης), Οικονομόπουλος, Σόουζα, Σαλαζάρ.




H βαθμολογία

1. Athens Kallithea 46
2. Χανιά 38
3. Ηλιούπολη 35
4. Ιωνικός 32
5. Καλαμάτα 32
————————-
6. Διαγόρας Ρόδου 25
7. Ολυμπιακός Β’ 22
8. Αιγάλεω 22
9. Παναθηναϊκός Β’ 20
10. Παναχαϊκή 19
11. Γιούχτας 18
———————————-
12. Tηλυκράτης 15

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο