fbpx

Τετέι: «Δε νιώθω μαϊμού, νιώθω άνθρωπος»

Ο Τετέι στην εκδίκαση του Μπέου

Στην εκδίκαση του Αχιλλέα Μπέου παρέστη ο Ανδρέας Τετέι, καταθέτοντας για τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από τον ισχυρό άνδρα του Βόλου, στο ματς με την Κηφισιά για τη Super League.

«Έπεσα κάτω από ένα πεντακάθαρο φάουλ που μου έκανε ο αντίπαλος μου. Άκουσα από τον πάγκο κάποιον να λέει μόνος του «έπεσε η μαϊμού» και το είπα στον διαιτητή.

Δεν ήξερα ποιος είναι, καθώς δεν τον είδα. Ζήτησα από τον διαιτητή να κάνει κάτι, αλλά μου είπε πως δεν άκουσε κάτι, ούτε αυτός, ούτε ο τέταρτος. Δεν νιώθω μαϊμού, νιώθω άνθρωπος. Πρώτη φορά ακούω να μου λένε κάτι τέτοιο».

Στον ισχυρισμό του δικηγόρου του Αχιλλέα Μπέου, Χάρη Γρηγορίου, πως ο διαιτητής ήταν κοντά στη φάση, ο Τετέι είπε: «Ήταν μακριά. Άλλο τα αυτιά και άλλο τα μάτια. Είδε τη φάση αλλά δεν άκουσε».

Η δικηγόρος του κ. Μπέου, Κατερίνα Βλαχάβα, απευθύνθηκε στον ποδοσφαιριστή λέγοντας: «Έχετε ακούσει ποτέ τη φράση μαϊμού πρωτάθλημα;», και ο Τετέι απάντησε «Ποτέ!». Ο πρόεδρος του Βόλου ρώτησε τον παίκτη αν τον γνωρίζει και εκείνος απάντησε επίσης αρνητικά.

Ο δικηγόρος της Κηφισιάς, Αργύρης Λίβας, είπε ότι «Ακούγεται καθαρά στο βίντεο ότι λέει τη λέξη «μαϊμού». Το βίντεο είναι από τον πάροχο, που συνεργάζεται και με την ΠΑΕ Βόλος».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο