fbpx

Μάντζιος: «Δεν συγκρίνεται ο ρόλος του προπονητή με αυτόν του ποδοσφαιριστή»

Μάντζιος: «Δεν συγκρίνεται ο ρόλος του προπονητή με αυτόν του ποδοσφαιριστή»

Για τις διαφορές που εντοπίζει στον ρόλο του προπονητή και σε αυτόν του ποδοσφαιριστή μίλησε ο Άκης Μάντζιος.

Ο τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας προπονητής και τις ισορροπίες που πρέπει να διατηρήσει στην ομάδα, αλλά και στη διοίκηση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όταν είσαι ποδοσφαιριστής όλα έχουν να κάνουν με σένα, με τον εαυτό σου. Είσαι υπεύθυνος του εαυτού σου. Το πώς θα παρουσιάζεσαι… έχει να κάνει με σένα.

Ο προπονητής έχει πάρα πολλά να διαχειριστεί. Την ετοιμασία, έχεις να διαχειριστείς χαρακτήρες, νομίζω ότι έτσι όπως έχει γίνει η προπονητική, ο προπονητής είναι ένας καλός διαχειριστής.

Είναι ένα γκρουπ ανθρώπων το οποίο πρέπει να διαχειριστείς και να οργανώσεις και δεν συζητάω μετά ότι πρέπει να διαχειριστείς και τους ανθρώπους της διοίκησης, γιατί κι εκεί χρειάζεται μια διαχείριση για να είναι ομαλή η συνεργασία και με τη δουλειά σου και μ’ αυτό που επιθυμείς να μπορεί και η διοίκηση να δέχεται και να προσπαθεί να λύνει τα προβλήματα που έχει ο εκάστοτε προπονητής στην οργάνωση και την καθημερινότητα. Άρα δηλαδή δεν υπάρχει σχέση (μεταξύ των δύο ρόλων, ποδοσφαιριστή και προπονητή)».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο