fbpx

Με Σπόραρ, Mπερνάρ και Τσέριν για την επιστροφή στις νίκες

Σπόραρ και Μπερνάρ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Tρίτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος στη Λεωφόρο έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός εν όψει Άρη και δεν τον παίρνει για νέα γκέλα.

Οι «πράσινοι», λοιπόν, επείγονται για την επιστροφή στα τρίποντα μετά τις ισοπαλίες με Λαμία και Κηφισιά, με τον Φατίχ Τερίμ να υπολογίζει στον Σπόραρ, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, στον Tσέριν, ο οποίος είναι ετοιμοπόλεμος πλέον, και στον Μπερνάρ, με τον Βραζιλιάνο άσο να έχει εκτίσει την ποινή του.

Ο Τζούριτσιτς έκανε την Τρίτη (27/2) μέρος του προγράμματος και μαζί με τους Χουάνκαρ, Γεντβάι, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν είναι στο ιατρικό δελτίο, ενώ απών είναι και ο τιμωρημένος Σένκεφελντ μετά την αποβολή του ενάντια στην Κηφισιά.

Αναλυτικά, την αποστολή για το ματς της 25ης αγωνιστικής της Super League (28/2, 21.00) αποτελούν οι εξής παίκτες: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρούμπεν Πέρεθ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Βίτορ Ούγκο, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο