fbpx

Aτρόμητος-Λαμία 3-1: Ο Αντζιέλσκι ήρθε από τον πάγκο και «καθάρισε»

Νίκη για τον Ατρόμητο

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε την Τετάρτη (28/2) ο Ατρόμητος και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα (1-2 τον Βόλο στη 17η «στροφή»), επικρατώντας στο Περιστέρι με 3-1 της Λαμίας για την 25η αγωνιστική της Super League.

Ο Κάρολ Αντζιέλσκι έδωσε τη λύση με δύο γκολ ερχόμενος από τον πάγκο και οι Περιστεριώτες με 27 βαθμούς στην 8η θέση θα πάνε, όπως φαίνεται, άνετοι στη διαδικασία των play out, ενώ η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου με 34 βαθμούς στην 6η θέση είναι ήδη στα play off.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο Ατρόμητος ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 2ο λεπτό με πλασέ του Γιουμπιτάνα εντός περιοχής ύστερα από μια ωραία κάθετη πάσα.

H Λαμία, αφού πέρασαν μερικά λεπτά για να συνέλθει από το γρήγορο γκολ που δέχθηκε, άρχισε να βγάζει αντίδραση, με τον Τσιλούλη στο 19’ να σουτάρει εντός περιοχής και ο Τσιντώτας μπλόκαρε.

Στο 26’, εντέλει, ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους, με τον Μαρτίνεθ να περνά την μπαλιά στον Σλίβκα κι ενώ ήταν στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Κούντε, για να αφήσει το πλεονέκτημα ο ρέφερι Τσιάρας και ο Σλίβκα, περνώντας και τον Τσιντώτα, σκόραρε σε κενή εστία για το 1-1.

Στο 45’+2 ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ με σουτ από αριστερά δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Τσιντώτα, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 49’ σκόραρε με κεφαλιά κι ενώ είχε προηγηθεί σουτ του Καρλίτος στο δοκάρι, ωστόσο το γκολ με τη συνδρομή του VAR δεν μέτρησε ως οφσάιντ.

Στο 61’ ο Αντζιέλσκι πέτυχε το 2-1, κι ενώ μόλις τρία λεπτά νωρίτερα είχε αντικαταστήσει τον Βέργο, σκοράροντας από κοντά αφού σε πρώτο χρόνο ο Κοσέλεφ είχε αποκρούσει σουτ του Βαλένσια.

Ο Βαλένσια στο 64’ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, υπήρξε όμως και σε αυτή την περίπτωση οφσάιντ μέσω VAR, για να μείνει ο Ατρόμητος με 10 παίκτες στο 69’ ύστερα από την αποβολή του Γιουμπιτάνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Δεν πτοήθηκε, όμως, από το αριθμητικό της μειονέκτημα η ομάδα του Σάσα Ίλιτς και στο 82’ o Aντζιέλσκι έφτασε σε δεύτερο προσωπικό γκολ, καθώς και πάλι το VAR ανέλαβε δράση και κατακύρωσε το τέρμα του Πολωνού φορ με πλασέ ύστερα από ασίστ του Κούεν.

Στο 86’ ο Σλίβκα βρήκε ξανά δίχτυα, δεν μέτρησε όμως το γκολ για επιθετικό φάουλ στον Τζαβέλλα και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσιάρας του Συνδέσμου Καβάλας με βοηθούς τον Στάικο του Συνδέσμου Λάρισας και τον Ψύλλο του Συνδέσμου Λέσβου. Διαιτητής VAR ήταν ο Ζαμπαλάς του Συνδέσμου Ηπείρου και βοηθός ο Τριανταφύλλου του Συνδέσμου Αρκαδίας.

Κίτρινες: 32’ Γιουμπιτάνα, 45’+3 Τζαβέλλας, 74’ Ντε Μποκ – 45’+3 Καρλίτος, 88’ Σλίβκα, 90’+3 Mάλτσι.

Κόκκινες: 69’ Γιουμπιτάνα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου (73’ Ντε Μποκ), Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Έντερ Γκονζάλες, Κούντε (89’ Bρακάς), Καμαρά (58’ Κούεν), Γιουμπιτάνα, Βέργος (58’ Aντζιέλσκι), Βαλένσια (89’ Έρλινγκμαρκ).

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Σίντκλεϊ, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης (46’ Σαντάνα), Σλίβκα, Νούνιες (66’ Στάνκο), Ρούμπεν Μαρτίνεθ (77’ Tόσιτς), Τσιλούλης (85’ Tσούκαλος), Καρλίτος (66’ Μάλτσι).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο