fbpx

Χωρίς λογική: Ούτε στο μπαράζ της Εθνικής με το Καζακστάν θα ανοίξουν οι θύρες που κάθονται οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ

Χωρίς λογική: Ούτε στο μπαράζ της Εθνικής με το Καζακστάν θα ανοίξουν οι θύρες που κάθονται οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ

Από την ΕΠΟ ανακοινώθηκε ότι «στη διάθεση των φιλάθλων τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν για τα play-off του EURO 2024, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 21:45 στην OPAP Arena.

Η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ και οι τιμές τους είναι 20€, 30€, 40€ και 60€. Για την είσοδο παιδιών ηλικίας έως 12 ετών προβλέπεται έκπτωση 50%. Υπογραμμίζεται ότι λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των φιλάθλων στο γήπεδο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου».

Στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας δεν αναφέρεται ο αριθμός των εισιτηρίων που θα διατεθούν. Ωστόσο, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι και πάλι δεν θα εκδοθούν εισιτήρια στις θύρες που παρακολουθούν αγώνες της ΑΕΚ οι φανατικοί οπαδοί της (19, 21, 23, 25 και 27 του κάτω διαζώματος και 20, 22 και 28 του άνω διαζώματος).

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα τυπωθούν τουλάχιστον 4.000 εισιτήρια για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο γιατί συνέβη ακόμα και στα παιχνίδια με τη Γαλλία και την Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024. Και με το παιχνίδι με το Καζακστάν, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό, η Opap Arena θα γέμιζε, αν η ΕΠΟ έκανε τις απαραίτητες κινήσεις.

Η Ομοσπονδία «πατάει» πάνω σε έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. που κρίνει ότι δεν πρέπει να ανοίξουν οι συγκεκριμένες θύρες στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Για το ματς με την Ολλανδία από την ΕΠΟ είχε εκδοθεί η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζεται ότι υπεύθυνη για τα μέτρα τήρησης της τάξης διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων είναι η Ελληνική Αστυνομία και αυτό ισχύει και για το παιχνίδι των εθνικών ομάδων Ελλάδας-Ολλανδίας στις 16 Οκτωβρίου 2023.
Σε αυτό τον αγώνα όλα τα μέτρα τάξης, μεταξύ των οποίων και το ότι παρέμεναν κλειστές οι θύρες 19, 21, 23, 25 και 27 του κάτω διαζώματος και 20, 22 και 28 του άνω διαζώματος, αποφασίστηκαν από την Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής με διαταγή που εξέδωσε στις 13 Οκτωβρίου 2023 και την οποία η ΕΠΟ ήταν υποχρεωμένη να εκτελέσει».

Πάντως, στο συγκεκριμένο μέτρο δεν υπάρχει καμία λογική ειδικά για το μπαράζ με το Καζακστάν. Εκτός κι αν η ΕΛ.ΑΣ. ανησυχεί για την συμπεριφορά των «χούλιγκαν» από το Καζακστάν που δεν… υπάρχουν.

Ο ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΟΣ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο