fbpx

Δέλλας: «Στεναχωριέμαι περισσότερο γιατί ο αντίπαλος δεν ήταν καλύτερος από εμάς»

Ο Δέλλας για το Βόλος-ΟΦΗ

Δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα του ΟΦΗ στο Βόλο, ο Τραϊανός Δέλλας. Οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν με 3-1 στη Μαγνησία, σ’ ένα ματς που προηγήθηκαν αλλά δέχθηκαν στη συνέχεια την ανατροπή.

«Ήταν ένα πολύ κακό απόγευμα για εμάς, ενώ ξεκινήσαμε καλά και προηγηθήκαμε, δεχτήκαμε την ισοφάριση από μια στατική φάση», είπε αρχικά ο προπονητής των Κρητικών και συνέχισε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο ενώ επισημάναμε κάποια πράγματα στα αποδυτήρια και δίχως να απειληθούμε, ο μόνος τρόπος που μπορούσε ν’ απειλήσει ο αντίπαλος ήταν οι στατικές φάσεις, αυτές μας πλήγωσαν.

Δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ από μια στατική φάση κάνοντας ένα αχρείαστο φάουλ, γνωρίζοντας πριν από το παιχνίδι πως ο αντίπαλος χρησιμοποιεί αυτόν τον τρόπο. Στεναχωριέμαι περισσότερο γιατί ο αντίπαλος δεν ήταν καλύτερος από εμάς.

Ίσα ίσα εμείς ήμασταν καλύτεροι και στοίχισε πάρα πολύ η έλλειψη συγκέντρωσης. Είναι ένα κομμάτι που χρειάζεται βελτίωση, δεν έχουμε χρόνο γιατί ακολουθεί ένα άλλο παιχνίδι την Κυριακή και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο