fbpx

Ολυμπιακός – Λανς 2-2 (4-2 πεν.): Στους «8» του Youth League οι «ερυθρόλευκοι» (video)

Ολυμπιακός – Λανς 2-2 (4-2 πεν.): Στους «8» του Youth League οι «ερυθρόλευκοι» (video)

H K19 του Ολυμπιακού συνεχίζει να τρελαίνει την ποδοσφαιρική Ευρώπη αφού προκρίθηκε επί της Λανς και πλέον βρίσκεται στους «8» του Youth League.

Το ματς ξεκίνησε πολύ αρνητικά για τα παιδιά του Συλαϊδόπουλου αφού οι Γάλλοι με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Σισουμπά στο 19′ άνοιξε το σκορ.




Σαν να μην έφτανε αυτό στο 52′ η Λανς έκανε και το 0-2 με τον Φοφανά αλλά ο Ολυμπιακός με μια αντεπίθεση μέσα σε τέσσερα λεπτά έφερε το παιχνίδι στην ισοπαλία.




Αρχικά στο 58′ κέρδισαν πέναλτι με τον Κωστούλα να κάνει το 1-2 και στο 62′ ο τερματοφύλακας των Γάλλων, Άνταμ Ντελμπλάς έκανε τραγικό λάθος και ο Πνευμονίδης βάζοντας την κόντρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.







Το τελικό σφύριγμα έστειλε τις δύο ομάδες στη διαδικασία των πέναλτι εκεί όπου οι ερυθρόλευκοι πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Youth League με 4-2.




Ολυμπιακός (Σ. Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης (67’ Τανούλης), Πρεκατές, Κουτσογούλας, Μπάκουλας, Λιατσικούρας, Αλαφάκης, Δαρβίρας (33’ Δάμα), Πνευμονίδης (80’ Λώλης), Χ. Κωστούλας

Στον πάγκο: Έξαρχος, Τουφάκης, Παναγάκος, Γατόπουλος

Λανς (Γ. Ντεμόν): Ντελπλάς, Γκανιού, Εμπαλά (76’ Απερί), Σανιάν, Εσκουφλέρ, Ερμπέν, Σιλά (72’ Μπαναγκά), Λεν, Μπερμόν, Σισουμπά, Φοφανά (84’ Ντιλβιντί)

Στον πάγκο: Μπουκμούς, Ντεβαέλ, Ντιέ, Μπουά Ντιέ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο