fbpx

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1-2: Αλώβητοι πέρασαν και από το Αγρίνιο οι ερυθρόλευκοι (video)

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1-2: Αλώβητοι πέρασαν και από το Αγρίνιο οι ερυθρόλευκοι (video)

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο Αγρίνιο, έχανε με 1-0 από τον Παναιτωλικό, ωστόσο με δύο τέρματα στο τελευταίο 20λεπτο του ματς νίκησε με 2-1 και ανέβηκε στους 53 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 94’, αλλά τους σταμάτησε ο Πασχαλάκης.

Η πρώτη φάση στο ματς έγινε στο 19’. Μετά από γύρισμα του Μασούρα από αριστερά, ο Ποντένσε έπιασε σκαστό σουτ με τον Τσάβες να μπλοκάρει την μπάλα.

Στην επόμενη φάση ο Μασούρας έκανε το σουτ από δύσκολη γωνία από αριστερά της περιοχής, όμως δεν βρήκε στόχο. Στο 23′ εκτός περιοχής σουτ του Καμπράλ, ήταν άστοχο.

Η πρώτη κλασική ευκαιρία δημιουργήθηκε στο ημίωρο. Κεφαλιά-πάσα του Ελ Κααμπί για τον Ιμπόρα, ο οποίος έπιασε σκαστό σουτ από το σημείο του πέναλτι, με τον Τσάβες να παραχωρεί με δυσκολία κόρνερ.

Ντουάρτε

Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στη πρώτη του αξιόλογη φάση. Εξαιρετικός συνδυασμός από τους Φρ. Ντουάρτε και Ντίας, οι οποίοι έπαιξαν το «ένα-δύο», με τον πρώτο να εκτελεί με άψογο τελείωμα τον Πασχαλάκη (1-0).




Στο 52’ σουτ του Χατζηθεοδωρίδη ήταν άστοχο και στο 64’ σουτ του Ελ Κααμπί κόντραρε στον Οικονόμου και η ευκαιρία χάθηκε.

Διπλό χτύπημα

Οι «ερυθρόλευκοι» πίεζαν για την ισοφάριση κι αυτή ήρθε στο 72’. Ο Τσικίνιο έβγαλε μπαλιά-τρύπα για τον Ζέλσον που έκανε το γύρισμα από δεξιά, η μπάλα κόντραρε στον Τορεχόν και κατέληξε στα δίχτυα.




Το ματς ήρθε… τούμπα στο 79’. Ο Ελ Κααμπί πίεσε και έκλεψε από τον Μαλή, πέρασε τον Τσάβες και σούταρε στην εστία. Ο Στάγιτς προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα που πέρασε την γραμμή.




Στο 94’ ο Σενγκέλια εκτέλεσε φάουλ, όμως ο Πασχαλάκης με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε τη νίκη για την ομάδα του.

Γκολ: 33’ Ντ. Φρεντερίκο / 72’ αυτ. Τορεχόν, 79’ Ελ Κααμπί, Τσικίνιο

Διαιτητής: Φ. Πολυχρόνης

Κίτρινες: Ντ. Φρεντερίκο / Κίνι, Βέζο

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Οικονόμου, Μαλής, Ταμπίτζε (67’ Στάγιτς), Μαυρίας, Χατζηθεοδωρίδης (70’ Τορεχόν), Πέρες, Ντουάρτε, Μπουζούκης (60’ Τσιγγάρας), Καρέλης (67’ Πέδρο Ζοάο), Ντίαζ (60’ Σενγκέλια).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Κίνι, Βέζο (90’ Ντόη), Ρέτσος, Ορτέγκα, Ιμπόρα (59’ Εσε), Τσικίνιο, Ποντένσε, Καμπράλ (59’ Νέλσον Μάρτινς, 83’ Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας (59’ Γιόβετιτς), Ελ Κααμπί.

*Η οικογένεια του Παναιτωλικού, τιμώντας τη μνήμη των νεκρών, πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ελευθέρωσε συμβολικά 57 μαύρα μπαλόνια, όσα και οι ψυχές που χάθηκαν τόσο άδικα και πρόωρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο