fbpx

Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-2: Εύκολη νίκη με παίκτες παραπάνω

Νίκη για τον ΠΑΟΚ στις Σέρρες

Χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τον Πανσερραϊκό που έμεινε με 9 παίκτες, στην 25η αγωνιστική της Super League, σε ένα ματς που έγινε χωρίς θεατές λόγω ακαταλληλότητας των εξεδρών του γηπέδου των Σερρών.

Ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία κι έχασε κάποιες ευκαιρίες απέναντι στον Πανσερραϊκό που με πολύ τρέξιμο μπλόκαρε τον «δικέφαλο», ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 45’+2’ με τον Κωνσταντέλια που πρόλαβε τον Διαμαντή και με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1).

Στο β’ μέρος οι Σερραίοι έμειναν στο 69’ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μορέιρα με 2η κίτρινη και το έργο του ΠΑΟΚ έγινε πιο εύκολο. Παρ’ όλα αυτά, ο «δικέφαλος» δυσκολευόταν να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων έως ότου στο 83’ οι Σέρρες έμειναν με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Δεληγιαννίδη για αντιαθλητικό τάκλινγκ με τις τάπες στον Τάισον. Ετσι στο 90’ ο Σοάρες έκανε τη σέντρα και ο Πεταυράκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 0-2…

O διαιτητής Διαμαντόπουλος απέβαλε τους Δεληγιαννίδη, Μορέιρα και «κιτρίνισε» τους Σβαμπ, Οικονόμου.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Διαμαντής, Θυμιάνης (24’ Μπέργκστρεμ), Πεταυράκης, Ντανκερλούι, Πηλέας, Οικονόμου (65’ Στάικος), Μορέιρα, Ουάρντα, Γούλερι (75’ Μούργος).

ΠΑΟΚ: Zίβκοβιτς, Βιεϊρίνια (73’ Σοάρες), Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Γιόνι, Σβαμπ (90’+2’ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (63’ Μ. Αντόνιο), Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ (63’ Τάισον), Σαμάτα (73’ Τόμας).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο