fbpx

ΠΑΟΚ: Προπονήθηκαν οι Μπάμπα, Κοτάρσκι και Ζίβκοβιτς

Μπάμπα ΠΑΟΚ

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στη Νέα Μεσημβρία μετά το διπλό 2-0 επί του Πανσερραϊκού.

Ο Τάισον, ο οποίος αντιμετώπισε τραυματισμό κατά τη διάρκεια του αγώνα, υποβλήθηκε σε θεραπεία. Παρόλα αυτά, η κατάστασή του δεν φαίνεται να προκαλεί ανησυχία.

Επιπλέον, οι Μπάμπα, Κοτάρσκι και Ζίβκοβιτς επέστρεψαν στις προπονήσεις, προετοιμαζόμενοι για την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία στο γήπεδο Αθανάσιος Διάκος.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ: «O ΠΑΟΚ ήταν ουσιαστικός στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών και πέτυχε τον στόχο του. Επόμενη πρόκληση για τον Δικέφαλο η αναμέτρηση του «Αθανάσιος Διάκος» κόντρα στη Λαμία, σε μία πρόβα Play Offs, καθώς η ομάδα της Φθιώτιδας εξασφάλισε τη συμμετοχή της και μαθηματικά στην post season.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, με την προετοιμασίας της να ξεκινά το απόγευμα της Πέμπτης (29.02) στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Πανσερραϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ έπαιξαν κι οικογενειακό δίτερμα.

Οι Μπάμπα , Κοτάρσκι και Α. Ζίβκοβιτς προπονήθηκαν κανονικά. Οι Μιχαηλίδης, Σάστρε κι Εκόνγκ έκαναν θεραπεία, όπως κι ο Τάισον, που δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στο παιχνίδι στις Σέρρες, με την κατάσταση του Βραζιλιάνου να μην εμπνέει ανησυχία.Τέλος ο Στέφαν Σβαμπ που συμπλήρωσε κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Λαμία.

Την Παρασκευή (01.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο